2011. április 13., szerda

Sean Penn és Christian Bale utoljára fotózik

Sean Penn és Christian Bale utoljára fotózik

A Deadline információi szerint Christian Bale és Sean Penn is szerepet kaphat a The Last Photograph című Warneres háborús projektben, melyet Niels Arden Opley dirigál.

Először 2009 márciusában került szóba a projekt, amikor a Mongol rendezőjét, Sergey Bodrovot csatolták rendezőként. Most viszont Niels Arden Opley tűnik a befutó rendezőnek, aki korábban a svéd A tetovált lányt (The Girl with the Dragon Tattoo) hozta nekünk.

Kurt Johnstad (300) írta a forgatókönyvet, melynek alapjait Zack Snyder saját ötlete adta. Christian Bale egy haditudósítót alakítana, aki tanúja lesz egy brutális támadásnak, melynek áldozatai amerikai katonák Afganisztánban, és ő az egyetlen túlélő. Sean Penn egy ex-katonát játszana, aki visszatér Afganisztánba, hogy megtalálja elrabolt családtagját, aki csatlakozott háborús újságírókhoz, hogy azonosítsa elrablóit.

A projektet a Warner Brothers szerezte meg, bár valószínűleg átadják a Dark Castle-nek. Mármint a forgalmazó továbbra is a Warner maradna, de a Dark Castle finanszírozná a filmet.

A forgatásra valamikor jövőre kerül sor, ha minden a tervek szerint halad.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból