2011. május 28., szombat

Bradley Cooper írja a Hyperion-t

Bradley Cooper írja a Hyperion-t

Bradley Cooper a Másnaposok 2 népszerűsítése közben árulta el a The Charlie Rose Show-ban, hogy forgatókönyvírásra adja fejét. Cooper ebben a Show-ban hozta nyilvánosságra, hogy dolgozok a Hyperion címre hallgató speciális forgatókönyvön, melynek alapjait Dan Simmons regénysorozata szolgáltatja. Ráadásul a rendezést sem bízná másra, ő maga végezné.

"Itt van Dan Simmons sci-fi regénysorozata, a Hyperion, és ez egy új dolog kezdete, amivel megpróbálkozok. Én és a barátom elmentünk Graham King producerhez, aki birtokolja a jogokat, és azt mondtuk, 'Tudom, hogy nagyon merész törekvésnek tűnik, de elolvasod ezt a forgatókönyvet, ami mi írtunk? Azt hiszem elég jó módon tálalja a történetet.' Szóval most már zajlanak a tárgyalások a forgatókönyvírás ügyében. Ki tudja, mi sül ki belőle."

Legutoljára 2009 januárjában lehetett hallani a projektről, amikor Scott Derrickson tűnt befutó rendezőnek, és akkoriban Trevor Sands volt kijelölve forgatókönyvírónak. Jelenleg nem világos, hogy hová tűnt ez a páros, vagy, hogy még mindig áll-e az egyezség. A történetről mindössze annyi van, hogy egy űrháborús film, ami a Hyperion bolygón játszódik.

Kattints ide, ha megnéznéd a teljes video interjút.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból