2011. június 6., hétfő

Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész trailer

Nagy nap ez a Twilight rajongóknak. A készítők ígéretüket beváltva netre tolták az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. részének (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) első bemutatóját.

Trailer:

11 megjegyzés:

filmező írta...

Hát azért értenek hozzá, hogyan húzzák az ember idegeit. Ami ebben a videóban van, azt szerintem mindenki tudja :D ...

függő_offline írta...

Én még nem láttam, annyira érdekel :)

Crash írta...

Szerintem ugyan az a semmi fog történni a filmbe is mint ebbe a 2 percbe :D

függő írta...

Akkor még véletlenül sem áldozok be rá 2 egész percet. :P

filmező írta...

Igen, tehát oké h. romantikus akármicsoda a besorolás, de azért ha ez lesz mondjuk két órán keresztül, ez a 0 akció, és izgalom, akkor lehet elgondolkodok rajta, hogy a moziban nézzem meg, pedig eddig az összes filmet nagy vászon előtt is tudtam élvezni. A könyvek közül 3-at elolvastam 2-3-nál erősen szenvedősre vettem a figurát, remélem a negyedikkel nem lesznek gondok :)

Crash írta...

Nem vagyok fan sőőt, de legjobb tudomásom szerint a könyv ezen részében sincs semmi akció tehát kétlem h a filmbe tennének...én is láttam őket moziba az első egész korrekt volt de a köv 2ő szerintem 1re rosszabb....aztán itt meg majd kicsúcsosodik a több órás szirupod dögunalom :D:D

függő írta...

Majd viszünk kártyát és elütjük vele az időt. Blackjack, vagy póker. Haha :D

filmező írta...

Egyébként még jó, hogy az első részben a drága vérfarkasunk még nem vetkőzött, mert két kezemen nem tudom megszámolni, hányszor szisszent fel a feminin közönség a második és a harmadik rész alatt....csak úgy eszembe jutott :D (és marha idegesítő volt :D )

függő írta...

Ezzel egyetértek... érdekes, hogy a pasik fordított helyzetben nem épp csinálnak ilyeneket :D

filmező írta...

Szerintem különben Kristen Stewart sem csúnya színésznő. bár az én szívem az Alice-t megformáló színésznőért dobog :D ... Ashley Greeney azt hiszem....de azért a moziba nem adok félreérthető hangokat, ahányszor megjelennek a vásznon :D pedig ők is elég sokszor vannak a középpontban :D

függő írta...

Alice százszor jobb nő, sőt! :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból