2011. június 7., kedd

Elkészül a Salt ügynök 2

Elkészül a Salt ügynök 2

A Sony Pictures máris munkához látott, hogy elkészítsék a tavalyi Salt ügynök folytatását, a Salt ügynök 2-t (Salt 2), melyben Angelina Jolie visszatér eddigi szerepében, írja a Deadline.

A stúdió felkérte Kurt Wimmert, az első rész íróját, hogy vesse papírra a folytatás forgatókönyvét. Angelina Jolie ugyan hivatalosan még nem írt alá a folytatásra, de a színésznő valószínűleg nem fog nemet mondani, amennyiben jól sikerül a forgatókönyv. Ráadásul augusztusban már szóba került, hogy Angelina Jolie erősen érdeklődik a Salt ügynök folytatása iránt.

Phillip Noyce rendezte a Salt ügynököt, de mint decemberben megtudhattuk, a folytatás elkészítésében már nem vesz részt korábbi pozíciójában.

5 megjegyzés:

Timcsi írta...

Oh, my...Angie, miért teszed ezt velem? :S

függő írta...

Mit is?

Timcsi írta...

Hogy ilyen gagyikban szerepel. Magához képest. Oké, azt elismerem, hogy nem lehet mindig vérkomoly filmekben szerepelni, de azért ilyen Salt ügynökök...Meg Az utazó. Meg Wanted. A Changeling volt az uccsó normális filmje.

Timcsi írta...

És ha már ilyen kevés filmet csinál, akkor az legyen már jó. Persze ez csak magányvélemény, tudom, hogy sokaknak tetszett a Salt.

függő írta...

Nekem a Wanted is tetszett, meg a Saltot sem utáltam, de tény, hogy a Changeling volt az utsó normális filmje. Persze a komoly kategóriában.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból