2011. június 7., kedd

Nem a 3D miatt csúszik a Star Trek 2

Nem a 3D miatt csúszik a Star Trek 2Tagadja J.J. Abrams rendező, hogy a 3D-s munkálatok miatt csúszik a Star Trek 2 – ha egyáltalán csúszik. Stúdióberkekből kiszivárgott ugyanis, hogy a tervezett 2012. június 29-ei bemutató helyett csak jövő karácsonykor kerül a mozikba a következő opusz, mivel a projekt még mindig korai fázisban van. – Egyrészt igyekszünk tartani a nyári dátumot, talán még be tudjuk hozni a lemaradást, és csak akkor csúszunk, ha biztos, hogy e nélkül nem tudjuk hozni a megfelelő színvonalat – mondja Abrams. – Másrészt az öltönyös emberek még nem telefonáltak, hogy 3D-s filmet akarnak, és ha tisztán rajtam múlik, marad a hagyományos formátum.
A 3D-s formátum lehetősége azért merült fel a Strar Trek 2-vel kapcsolatban, mert a szuperprodukciókat érdemes ilyen változatban is kihozni, hiszen a magasabb jegyárakkal jóval nagyobb bevételt lehet elérni. Ugyanakkor számos hollywoodi rendező ódzkodik a 3D-től, mert arra sarkallja a stúdiókat, hogy fölöslegesen hatásvadász jeleneteket erőltessenek a filmekbe.

4 megjegyzés:

algi írta...

Akkor most hol is tartanak a munkálatok? Mert, ha még nem dőlt el, hogy 3D-e, akkor gondolom még az előmunkálatoknál. Mert, ugye, ha 3D-s lesz, akkor nem utólagosan lesz 3D-sítve, ugye? Ugye?

függő írta...

Semmit nem tudni. Jelenleg ott, hogy kész van valameddig a szkript, de Abrams is kell hozzá, hogy végleg elkészüljön. Itt járunk jelenleg. A 3D-t hagyjuk, tudjuk, mire képesek érte...

algi írta...

Én egyébként azóta vagyok szkeptikus a 3D-vel, amióta Michael Bay is kritikusan nyilatkozott róla.

függő írta...

Majd meglátjuk, ő mit tesz le az asztalra a TF3-al.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból