2011. június 7., kedd

A Paramount nagyon rajta van Luna-n

A Paramount nagyon rajta van Luna-n

A Paramount Pictures zöldlámpát adott Doug Liman sci-fijének, a Luna-nak. Először márciusban lehetett hallani a projektről, amikor Doug Liman megpróbált szereplőket keresni a stábba, hogy kitűzhessék a forgatás dátumát.

Simon Kinberg írta a forgatókönyv legutóbbi vázlatait, melyet eredetileg Doug Liman és John Hamburg írtak közösen, még abban az időben, amikor a DreamWorks berkein belül készült a projekt. A történet középpontjában egy csoport renegát tudós áll, akik építenek egy űrhajót, amivel megpróbálnak ellopni a Holdról egy rejtélyes energiaforrást.

Jelenleg a szereplőválogatás zajlik, és a főszerepre olyan nevek vetődtek fel, mint Bradley Cooper, Chris Evans és Andrew Garfield. Emellé márciusban még lehetett hallani olyanról, hogy Emile Hirsch vagy Chris Pine fogja alakítani a főszereplőt, viszont róluk most nem esett szó, hogy még mindig versenyben vannak-e.

Szóval Doug Liman fog rendezni Simon Kinberg forgatókönyve nyomán, míg Allison Shearmur, Doug Liman és Simon Kinberg producerkednek.

A forgatás dátumát még nem döntötték el.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból