2011. június 4., szombat

Saoirse Ronan az Anna Karenina-ban

Saoirse Ronan az Anna Karenina-ban

Joe Wright elkezdte új projektje, az Anna Karenina szereplőválogatását, melybe gyorsan le is szerződött Saoirse Ronan, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Olivia Williams, Andrea Riseborough és Domhnall Gleeson, számolt be a The Daily Mail.

Keira Knightley és Jude Law már korábban aláírtak, előbbi a címszereplőt, utóbbi pedig annak férjét fogja alakítani. A történet alapjait Lev Tolsztoj klasszikus irodalmi regénye adja, melyben Annát követhetjük, aki próbál új életet kezdeni és kilépni jelenlegi boldogtalan házasságából. Márciusban felvetődött, hogy Aaron Johnsoné lehet a férj szerepe, de mostanra tisztázódott, hogy csak Anna szeretőjét Vronsky-t viheti vászonra.

Saoirse Ronan egy Kitty nevű lányt fog alakítani, aki a testvére Kelly Macdonald karakterének, Dollynak, míg Matthew Macfadyen Oblonsky-t, Anna testvérét, és Dolly férjét formálja meg. Olivia Williams Vronskaya grófnőt, Vronsky anyját, Andrea Riseborough pedig Betsy hercegnőt, míg Domhnall Gleeson egy Levin nevű egyén szerepét hivatott eljátszani.

Joe Wright rendezi az Anna Karenina-t Tom Stoppard forgatókönyvéből, aki Lev Tolsztoj regényét adaptálta. A forgatás szeptemberben kezdődik Nagy-Britanniában és Oroszországban.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból