2011. június 16., csütörtök

A True Blood 4. évadja az HBO GO-n!

A True Blood 4. évadja az HBO GO-n! 01 Az HBO GO magyarországi bevezetését különleges világpremier kíséri: a nagy sikerű True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat negyedik évadja már az amerikai premier másnapjától – több mint három hónappal az HBO-s premier előtt – elérhető lesz az HBO GO online filmtárában.

A True Blood negyedik évadjának első epizódja június 27-től egy évig elérhető lesz az HBO GO kínálatában, a következő részek hétfő esténként kerülnek be a filmtárba, és egészen 2012 közepéig folyamatosan hozzáférhetők lesznek.

Az HBO GO a TARR Kft. szélessávú internet-előfizetéssel, kábeltelevízió- és HBO Maxpak-előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára érhető el az HBO Maxpak csomag részeként, de augusztus 31-ig azok az előfizetők is díjmentesen kipróbálhatják a szolgáltatást, akik csak internet-előfizetéssel rendelkeznek a szolgáltatónál.

A True Blood 4. évadja az HBO GO-n! 02 2008 óta tart világszerte a True Blood-őrület, olyan színészek váltak ismertté az Oscar-díjas Alan Ball sorozata által, mint az Eric Northmant, Bon Temps legidősebb vámpírját és egyben a helyi vérszívók vezérét alakító Alexander Skarsgård, vagy a harmadik évad felfedezettje, Joe Manganiello, aki Alcide, a vérfarkas szerepében látható. A vámpíros sorozat a kritikusok körében is sikeres, Emmy-díjat nyert a szereposztásért, a főszereplők közül pedig Anna Paquin 2009-ben Golden Globe-ot kapott.

Júniusban visszatérünk a Louisiana állambeli Bon Temps városába, Charlaine Harris írónő kitalált világába, ahol vámpírok, vérfarkasok és alakváltók élnek. A True Blood történéseinek középpontjában továbbra is a Sookie és Bill közötti, eddig ellenállhatatlan vonzalom áll. A telepatikus képességekkel rendelkező, félig ember, félig tündér Sookie-ra azonban most új veszélyek is leselkednek.

A soron következő, negyedik évadba visszatérnek bizonyos régi szereplők, de néhány új, nem e világi szerzet is érkezik. Például Alcide Herveaux, a vérfarkas visszatér, ahogy a harmadik évadban megismert vámpírkirály, Russell Edgington (David O’Hare zseniális alakításában) is, aki különösen feldúltan keresi majd Ericet és Billt. A sorozatban korábban is feltűnt a vámpírok szóvivőjeként Jessica Tuck – sőt az első évad első részének elején is láthattuk a tévéképernyőn –, aki Nan Flanaganként a negyedik évadra állandó szereplővé avanzsál.

A True Blood 4. évadja az HBO GO-n! 03 Az új karakterek között lesz egy boszorkány, Fiona Shaw alakításában (a színésznő a Harry Potter-filmekből lehet ismerős, ő játssza Harry mostohaanyját, Petunia Dursleyt), akinek a tervei veszélyeztetik a vámpírok létét. Felbukkannak új alakváltók, egy új vérfarkas, egy gyerek, egy krokodil és egy csörgőkígyó is.

A True Blood harmadik évadjának végén a vámpírkirály Russell Edgingtont élve eltemették egy gödörnyi betonba, amivel látszólag véget vetettek világuralmi terveinek. De mit történt Sookie-val, aki eltűnt egy fényvillanásban? Bill helyre tudja hozni a dolgokat, miután összetörte a lány szívét? És mi vár Ericre, aki majdnem csatlakozott Russellhez a pokol tornácán? A negyedik évad újabb 12 epizódja talán ezekre a kérdésekre is választ ad…

Az új évad első részének tartalma:

A True Blood 4. évadja az HBO GO-n! 04 A történet folytatásában Sookie elutazik a kisvárosból. Eric és Bill mindent megtesz annak érdekében, hogy megpróbálják visszanyerni az emberek bizalmát. Jason megtapasztalja, hogy egyetlen jótett sem marad viszonzatlanul. Tara menedéket talál a közeli városnegyedekben, míg Sam az övéivel kerül közelebbi kapcsolatba. Hoyt és Jessica megvitatják a vacsoramenüt. Jesus arra buzdítja Lafayette-et, hogy csatlakozzon a boszorkányok gyülekezetéhez. Terry pedig megpróbálja eloszlatni Arlene – a baba miatt érzett – félelmeit.

Nézze meg már most a negyedik évad első részének első nyolc percét!

Itt pedig megnézheti a True Blood 3. évadjához készült, Ezüst Penge-díjas trailert.

A True Blood negyedik évadjának első epizódja június 27-től egy évig elérhető lesz az HBO GO kínálatában, a következő részek hétfő esténként kerülnek be a filmtárba, és egészen 2012 közepéig folyamatosan hozzáférhetők lesznek. Várhatóan feliratos változatban lesz elérhető az első rész, majd később a szinkronizált változat is felkerül.

Az HBO Central Europe-ról

A Home Box Office Amerika vezető prémium televíziós hálózata, amely alap és prémium előfizetéses televíziós csatornákat biztosít a kábeltelevíziós, a DTH- és az MMDS-platformok számára. A Home Box Office Inc. tulajdonában álló HBO Central Europe jelenleg a térség tizennégy országában működtet alap- és prémiumcsatornákat: Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Moldova, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Koszovó, Montenegró, Macedónia és Bosznia-Hercegovina.

Az HBO Central Europe összesen öt reklám- és megszakításmentes mozicsatornát (HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax és Cinemax2) és egy digitális csomagot (HBO HD, HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax2 HD, HBO On Demand és HBO GO) kínál egyedülálló műsorkínálattal, amelyek egyedülálló szórakozást biztosítanak a család minden tagjának.

Az HBO és a Cinemax csatornák – a multiplex csatornáikkal, valamint a hozzáadott értéket képviselő egyéb szolgáltatásokkal együtt – a legnagyobb kasszasikereket, díjnyertes, saját gyártású produkciókat és sorozatokat, exkluzív eseményeket, örökzöld filmeket, filmfesztiválok sikerfilmjeit, európai és világsikereket, valamint a legnagyobb sztárokat hozzák el a nézők otthonába.

Az HBO Central Europe központja Budapesten működik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból