2012. február 28., kedd

Mit szólnál hozzá, ha egy sorozatgyilkos ellopná identitásod?

Mit szólnál hozzá, ha egy sorozatgyilkos ellopná identitásod

A Deadline úgy legfrissebb értesülései szerint a Pénzcsináló Oscar-díjra jelölt sztárja, Brad Pitt producerként felügyeli a True Story-t, amelynek főszereplője Jonah Hill és James Franco lesz.

Michael Finkel, a New York Times Magazine újságírójának emlékiratai adják az alapokat, aki 2002-ben rájött, hogy egy sorozatgyilkos, Christian Longo, aki szerepelt az FBI legkörözöttebb bűnözőinek listáján, ellopta személyazonosságát. Michael Finkelt már elbocsájtották a New York Timestól, mikor Longót elkapták Mexikóban, de ő csak egyedül Michael Finkellel volt hajlandó szóba állni. Jonah Hill fogja alakítani Michael Finkelt, James Franco pedig Christian Longót.

Brad Pitt kizárólag producerként felügyeli a True Story-t Dede Gardnerrel együtt, aki a Plan B nevű produkciós cégében társa az Oscar-jelölt színésznek. A rendezést Rupert Gooldra bízzák, viszont jelenleg nem világos, hogy ki fogja adaptálni a forgatókönyvet Michael Finkel könyvéből.

A projekt stúdiója eredetileg a Paramount Pictures lett volna, de valami gikszer jöhetett közbe, mert a Plan B Productions jelenleg másik finanszírozót keres. A forgatás napja még odébb van.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból