2012. május 31., csütörtök

Heti mozibemutatók (2012.05.31.)

Két hazai forgalmazó is gondoskodik róla, hogy némileg Cannes-ban érezhessük magunkat, ugyanis két versenyfilm is bemutatásra kerül a héten, de ezeken kívül is talál mindenki valami fogára valót.

  • Cosmopolis, feliratos francia-kanadai-portugál-olasz filmdráma Cannes-ból, David Cronenberg rendezőtől, Robert Pattinsonnal a főszerepben. Valamikor megpróbálok rá eljutni.
  • Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman), szinkronizált amerikai akció-fantasy. Szerintem mindent tudtok róla, ez is nézős még a héten valamikor.
  • Holdfény királyság (Moonrise Kingdom), feliratos amerikai filmdráma ugyancsak Cannes-ból, melyet a sajátos stílusú Wes Anderson tett nagyvászonra. Erre is megpróbálok elmenni.
  • Nannerl, Mozart nővére (Nannerl, la soeur de Mozart / Mozart's Sister), feliratos francia filmdráma két évvel ezelőttről. Úgy látszik, francia filmhétnek is lehetne hívni a mostani felhozatalt.
  • Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap (What to Expect When You're Expecting), szinkronizált amerikai romantikus vígjáték sok-sok hírességgel a főszerepben. Még DVD-n sem biztos, hogy bevállalom.
  • VHK - Akik móresre tanították a halált, magyar dokumentumfilm, amiről nem hallottam, bár nem igazán követem a hazai filmes híreket - merthogy nem elég érdekesek számomra.

2 megjegyzés:

BrM írta...

Mi a mai menü ?:)

függő írta...

Lebbencsleves+túróstészta volt. :D

Hétvégére marad a Hófehér, eddig az biztos. ;)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból