2012. május 24., csütörtök

Josh Trank az óriás árnyékában

Josh Trank az óriás árnyékában

Az erő krónikája rendezőjét, Josh Tranket követi a siker, és a Deadline hírverése szerint a Sony Picturesnek ő rendez filmet a Shadow of the Colossus videojáték alapján, melynél Kevin Misher produceri posztot fog betölteni.

Először 2009 márciusában került szóba a projekt, amikor Justin Marks (Street Fighter: Chun-Li legendája) elvállalta, hogy papírra veti a forgatókönyvet. A Sony több forgatókönyvírót is meghallgat, és az lesz a befutó, akinek ötletei azonosak a rendezőével, viszont Justin Marks immáron nem érintett a projektben.

2005-ben jelent meg a videojáték, amely Wanderről, egy kétségbeesett férfiről szól, aki tiltott földre teszi lábát, abban a reményben, hogy egy misztikus démon visszahozhatja szeretőjét a halálból. A démon arra kéri Wandert, hogy győzzön le 16 kőóriást, hogy visszakapja igaz szerelmét.

Josh Trank neve szóba került Az erő krónikája bemutatója óta a The Red Star, a Fantasztikus négyes reboot (Fantastic Four), és a Venom kapcsán is, de hogy melyik projekt kerül sorra nála először, senki sem tudja - legalábbis mi biztosan nem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból