2012. május 25., péntek

Villantott Nicole Kidman

Cannes. A Cannes-i vetítőtermekben csak páratlan számokkal vannak az ülések számozva. Ha ennek mintájára hiszünk a páratlan számok szerencséjében, akkor Carlos Reygadas páratlan számú filmjei alapján figyelemreméltó rendezővel van dolgunk.

A Japán című első nagyjátékfilmjét az egyik hazai televízió is többször műsorra tűzte és harmadik alkotása, a Still Light is egészen lenyűgöző. Ez a negyedik nagyjátékfilmje, a Post Tenebras Lux viszont ugyanolyan szépen megcsinált, és ígéretesen induló, de értelmetlen provokáció, mint a Mennyei háború című második. Lee Daniels versenyfilmjében a The Paperboy-ban (Az újságos fiú) Florida mocsárvidékén járunk egy bűntény nyomában, főszerepben "a szexuálisan túlfűtött Barbie baba" Nicole Kidman-nel.

Villantott Nicole Kidman

A mindig kifinomult megjelenésű színésznő ezúttal bugyit villant és még sok olyan dolgot művel a filmben, ami nem tűr nyomdafestéket. "Valami szokatlant és veszélyeset akartam csinálni. A forgatás alatt egyébként nem éreztem magam kényelmetlenül, de lehet, hogy ha viszontlátom magam filmen, már úgy fogom érezni magam" - nyilatkozta a többi között a sajtótájékoztatón a színésznő.

Szövegforrás: Észak-Magyarország (péntek), Váró Kata Anna

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból