2012. augusztus 16., csütörtök

Edward Zwick rendezi a Pawn Sacrifice-t

Edward Zwick rendezi a Pawn Sacrifice-t

Edward Zwick (Véres gyémánt) elvállalta, hogy megrendezi a Pawn Sacrifice-t, melynek producere és főszereplője Tobey Maguire lesz - közölte a Variety.

A projekt az amerikai származású Bobby Fischer sakk csodagyerek igaz történetét meséli el, amikor szembeszállt egy világbajnoki mérkőzésen az orosz Borisz Szpasszkijjel 1972-ben. Tobey Maguire fogja alakítani Bobby Fischert, és a producerek már keresik a Borisz szerepére legalkalmasabb színészt. Legutoljára 2010-ben került szóba a projekt, amikor David Fincher lemondott a rendezői székről.

Steven Knight (Eastern Promises - Gyilkos ígéretek) már elkészült a forgatókönyvvel, producerként pedig Maguire mellett Gail Katz is beszáll a buliba, azonban arról egyelőre nem érkezett hír, hogy mikor kezdik a munkálatokat.

Ne feledjük, hogy Edward Zwicknek ott van még a The Great Wall, melynek a Legendary Pictures ad otthont, és ő adaptálja a CBS Films égisze alatt készülő American Assassin forgatókönyvét is. Viszont jó hír, hogy jelenleg egyik projekt sem élvez elsődleges prioritást, szóval lehet szurkolni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból