2012. november 7., szerda

Mégis nagyvászonra kerül az ElfQuest, és nézhető az alapokat adó rövidfilm is

Januárban a Warner Bros. nem kért az ElfQuest című népszerű képregény adaptációból, arra hivatkozva, hogy nem akar versenyezni A hobbit: Váratlan utazással (The Hobbit: An Unexpected Journey), amelynek ugyancsak a stúdióóriás ad otthont.

Ám ma Stephanie Thorpe és Paula Rhodes producerek bejelentették, hogy megszerezték a nagyvászonra ültetéshez szükséges jogokat. Ők producálták a 2011-es Elfquest című élőszereplős rövidfilmet is. A Fan Imagining az American Film Marketen bemutatta a teljes rövidfilmet, amely a továbbiakban playezhető.

Az 1978-ban megjelent képregényt Wendy Pini és Richard Pini készítették, amely egy csapat tündért követ nyomon egy két Holdú világban. Ezek a teremtmények az emberek elől az erdőbe menekülnek, ahol megtudják, hogy más tündérek is élnek.

A forgatás kezdőnapjára azonban a Variety híréből sem derült fény, és tudniillik a Warner Bros. már 2008-tól kotlik a projekten, amikor Rawson Marshall Thurber (Kidobós: Sok flúg disznót győz) vállalta el a forgatókönyvírást és a rendezést is. Jelenleg se rendezője, se forgatókönyvírója nincs az ElfQuestnek.

ElfQuest Full Short:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból