2013. február 20., szerda

Casting 20.02.13.

  • J.J. Abrams rendező legújabb interjújában a Sötétségben - Star Trekről (Star Trek Into Darkness) beszélt, annak is pontosabban Klingonjairól, akik másabbak lesznek, mint a korábbiak. Eredetileg a 2009-es "első részben" is feltűntek volna, de végül csak a DVD-n lehet megnézni a kivágott jelenetek között.
  • Hamarosan sor kerül az év legnagyobbra tartott filmes ceremóniájára, a 85. Oscar-díjátadóra, ahol tudjuk, hogy a James Bond franchise előtt tisztelegnek majd, azonban a részletek eddig nem voltak világosak. Tegnap a show producerei pontot tettek az ügy végére, hogy nem arról van szó, hogy az összes Bondot alakító színész feltűnik az est során.
  • Ugyancsak Oscaros hír, hogy az Oscar-díjas Michael Douglas, Jamie Foxx mellé Jennifer Aniston és Paul Rudd is fellép majd valamilyen formában a 85. Oscar-díjátadón.
  • A CBS bejelentette, hogy a Rossz tanár (Bad Teacher) tévésorozatuk pilotjában Ari Graynor fogja alakítani a címszereplőt, akit a filmben Cameron Diaz keltett életre. Egy egykamerás szitkomról van szó. A szőke színésznőt láthattuk korábban A bébisintérben és a Celesete and Jesse Foreverben is.
  • A majmok bolygója - Lázadás rendezője, Rupert Wyatt nem tér vissza, hogy megrendezze a folytatást, viszont a legújabb hírek szerint a Sony Pictures a rendezővel tárgyal, hogy vegye át a The Equalizer fő székét Nicolas Winding Refntől. Denzel Washington már biztos a főszerepre, és nyilván arra is 'emlékezhettek' a címkéken keresztül, hogy az 1985 és 1989 között futó sorozat adja az alapokat. A büdzsé $50 millára rúg.
  • És ha már majmoltuk a bolygót, akkor jöjjön egy hír a folytatás, a Dawn of the Planet of the Apes kapcsán is, amelynek szereplőgárdájához Jason Clarke (Zero Dark Thirty) csatlakozott. Eddig korábban Andy Serkis mondta biztosra, hogy jelen lesz. A színészt láthattuk tavaly ősszel a Fékezhetetlenben is.
  • Még mindig nem erősítették meg, hogy pontosan melyik sztorivonalat is követik majd a Star Wars: Episode VII-ben, és természetesen ez találgatásokat szült, amely szerint a Skywalker és a Solo gyerekekről szólhat a hetedik rész.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból