2013. június 30., vasárnap

Casting 30.06.13.

  • Joss Whedon ismét a Bosszúállók 2-ről (The Avengers 2) áradozott, pontosabban két kedvenc karakteréről, Quicksilverről és Scarlet Witchről. Konkrétan annyit nyilatkozott róluk, hogy szerves részesei lesznek a második résznek, úgyhogy bele is ássa magát a témájukba.
  • Annyi szent, hogy Mary Jane szerepét újraválogatják, és a legújabb infók szerint az is biztos, hogy nem Sarah Gadon fogja alakítani a karaktert A csodálatos pókember 2-ben (The Amazing Spider-Man 2) és A csodálatos pókember 3-ban (The Amazing Spider-Man 3). A többi infó spoileres, és nincs kedvem belefutni semmibe, szóval linkem van.
  • Charlotte Kirk fogja alakítani a Nicole Brown Simpsonról szóló életrajzi film, az An American Mystery címszereplőjét. A thriller $65 millióból készül, és Nicole történetét mutatja be születésétől kezdve, és azt is megismerhetjük, hogyan találkozott O.J. Simpson NFL csillaggal, a majdani férjével, aki 1994-ben meggyilkolta feleségét, de végül felmentették a vádak alól.
  • A tervek szerint a jövő hónapban kezdődik a Lakeshore Entertainment égisze alatt készülő thriller, a The Vatican Tapes forgatása, amelynek szereplőgárdáját bejelentették: Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott, Kathleen Robertson, Peter Andersson, Olivia Dudley, John Patrick Amedori és Alex Sparrow.
  • Rosemarie DeWittet győzködik, hogy vállalja el a Kill the Messenger női főszerepét. Amennyiben bólint a felkérésre, Jeremy Renner és Paz Vega oldalán bizonyíthat, viszont a karakteréről nincs infóm. A forgatást augusztusban kezdik.
  • Van még lejjebb, ugyanis az LD Entertainment bejelentette, hogy elkezdenek dolgozni a Jákob lajtorjája (Jacob's Ladder) feldolgozáson, amelyhez fel is kérték Jeff Buhlert (Éjféli etetés), hogy dobja papírra a forgatókönyvet. Jelenleg rendezőt keresnek a projekt élére, de hogy mikortól ragad kamerát a stáb, jó kérdés.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból