2013. szeptember 4., szerda

Casting 04.09.13.

  • Szeptember 9-én kezdődik a Warner Bros. égisze alatt készülő The Man from U.N.C.L.E. forgatása, amely mögött Guy Ritchie rendező áll, szóval várós. Emellé elejtették még, hogy Jared Harris is csatlakozott a szereplőgárdához, aki már dolgozott együtt korábban a rendezővel a Sherlock Holmes 2 - Árnyjátékon.
  • Jó ideje csend lengte körül a Mad Max: Fury Roadot, amelynek forgatását még tavaly decemberben befejezték Dél-Afrikában és Namíbiában. A legújabb hírek szerint november 22-től a stáb újra kamerát ragad, ám ezúttal Ausztráliában, ahol három hetes újraforgatásra kerül sor. Azonban arról nincs infó, hogy ez érinti-e bármelyik főszereplőt, vagyis Tom Hardyt, Nicholas Houltot, vagy esetleg Charlize Theront.
  • Ha már forgatás, akkor ide írnám, hogy a Focus Features már október 5-én elkezdi forgatni A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) adaptációt, amelynek a vancouveri North Shore Studios ad otthont. Magyarán szólva a közeljövőben lerántják a leplet a többi főszereplő kilétéről is.
  • A DreamWorks Pictures lepacsizott Derek Cianfrance (Blue Valentine, Túl a fenyvesen) rendezővel, hogy rendezze meg a The Light Between Oceans című adaptációt, amelynek alapjait M.L. Steadman regénye adja. Egyelőre a forgatás részletei ködösek, de a többiben segítenek a címkék.
  • Az acélember 2 (Man of Steel 2), vagyis a Batman vs. Superman ma is hallat magáról, méghozzá a filmzenéje kapcsán. Hans Zimmert aligha szükséges bemutatni, számtalan képregényfilmhez komponált már lélegzetelállító zenéket. Nos, a zeneszerzőt a Hajsza a győzelemért (Rush) Vörös Szőnyegén kapták el, és bizony nem tagadta esetleges visszatérését. Ugyanakkor ezzel nem is erősítette meg, hogy jelen lesz.
  • Seth Gordon nemrégiben dobta a Förtelmes főnökök 2-t (Horrible Bosses 2), azonban a New Line Cinema nem tököl, és már meg is bízták Sean Anderst, hogy rendezze meg a folytatást. Sean Anders legutóbb az Apa ég! (That's My Boy) és a Szextúra (Sex Drive) című filmeket rendezte, de társíróként részt vett a Családi üzelmek (We're the Millers) szkriptjében is.
  • Simon Rumley elvállalta, hogy megrendezi a FilmDistrict számára a The Last Word című természetfeletti horrorfilmet, amelyről idén áprilisban hallottunk először. Rumley a The ABCs of Death egyik rendezői posztját töltötte be mostanság, de a Red White & Blue-t is ő jegyzi. Hogy mikor kezdik a forgatást, jó kérdés.
  • Kevin Pollak dokumentumfilmet rendez Misery Loves Comedy címmel. A film a stand-up komikusokat, és azok életét mutatja be, akik komédiákat adnak elő, vagy azokat írják. Láthatunk majd interjúkat, archív elvételeket, valamint fotókat, és a témáról szóló tanulmányokat is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból