2013. szeptember 5., csütörtök

Casting 05.09.13.

  • A napokban azt híresztelték Jack Nicholsonról, hogy emlékezetkiesés miatt visszavonul a színészkedéstől. Azonban ma reggelre virradóan az NBC-s Maria Shriver tagadta ezt, ugyanis Nicholsonnak jelenleg nincs memóriazavara, vagy bármilyen összefüggő betegsége a demenciával. Reméljük tényleg így is van!
  • A Dolphin Entertainment és a Mattel közösen készítik el a Max Steel mozifilmet, amelynek premierjét jövő őszre tűzték ki. A filmet odakint az Open Road Films forgalmazza, de a pontos dátum még nincs meg, viszont a rendezés Stewart Hendler feladata lesz.
  • Jared Harris népszerű alak a napokban, ugyanis az MGM készülőfélben lévő Poltergeist remake-jében is szerepet vállalt. A főszereplőket Rosemarie DeWitt és Sam Rockwell keltik életre, de Kyle Catlett is frissen csatlakozott a stábhoz.
  • Október 24-én jelenik meg hazánkban DVD-n és Blu-rayen a Chucky átka (Curse of Chucky), amelynek első filmrészletét a Movieweb oldalán nézhetitek meg. Egyébként korrekt, hogy így időben hozzák, hiszen kint is csak október 8-án jelenik meg a film a feljebb már említett két formában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból