2013. szeptember 5., csütörtök

Heti mozibemutatók (2013.09.05.)

A hétre jut szórakozást szinte minden korosztálynak, de nézzük bővebben:

  • A bűn éjszakája (The Purge), feliratos amerikai thriller, amit odakint annak idején agyba-főbe dicsértek, és az alaptéma miatt még ma este nézős lesz.
  • A szenvedély királya (The Look of Love), feliratos amerikai-angol dráma, amiről nem sok infóval tudok szolgálni, Steve Coogan és Imogen Poots is főszerepel benne, szóval akár még… főleg, hogy Sundance-es.
  • Halbalhé (SeeFood), szinkronizált maláj-kínai animációs vígjáték még 2011-ből ideesve valahogy. A kiskorúval talán nézős, és amennyiben így lesz, írok is róla.
  • One Direction: This Is Us, feliratos amerikai dokumentumfilm. Vagy koncertfilm, vagy a fenét se érdekel, de ez bezzeg nem késik sokat. Köszönjük (NEM)!
  • Riddick, szinkronizált amerikai sci-fi-akciófilm Vin Diesel közreműködésével és főszereplésével. Egyelőre ettől félek, mint a tűztől, de majd meglátjuk.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azóta a The Purge már csak 38 %-os. Az alaptéma nagyon érdekel, de a legtöbb helyen azt olvastam, hogy nem használták ki a benne lévő potenciált. Ettől függetlenül meg fogom nézni.

Névtelen írta...

Nézd meg a Halbalhé előzetesét, szánalmas, annyira látszik, hogy a 3D-re építettek, nagyon rossz, a látvány meg ennél fapadosabb nem is lehetne. Ha ez is zsebbe fog termelni, mint a Hupikék Törpikék meg a Repcsik, Verdák stb. akkor én sírni fogok.

Névtelen írta...

Félhetsz is, szerintem borzalom lesz a Riddick, mint a 2004-es.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból