2013. szeptember 6., péntek

Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman

Jól tudjátok rólam, hogy nem vagyok trailer-zabáló, de a RoboCop első trailerére gondolkodás nélkül nyomtam a playt. És basszus, a Sony Pictures és José Padilha rendező úgy tűnik, tudják, mit akarnak. Az első előzetes határozottságot és rengeteg minőségi akciót sugall, ráadásul sok a jó színész is.

A premierre odakint február 7-én kerül sor, és idehaza is vagy világpremiert, vagy egy hét csúszást ígérnek. Ők a főszereplők:  Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael Keaton, Jay Baruchel, Michael K. Williams.

Frissítve a magyar feliratos verzióra, ami egyelőre rajongói munka Cassone-tól, de legalább hazai vonatkozással felruházott!

Trailer magyar felirattal:

Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 01 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 02 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 03 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 04 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 05 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 06 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 07 Ütős RoboCop trailer, főszerepben Joel Kinnaman és Gary Oldman 08

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Borzalom! PG-13 robotzsaru? Egy vérrel, káromkodással, durva (röviden: férfiasan felnőttes) filmből illetve annak a karakteréből egy nádszálvirágot csináltak. A nagy nevek se fognak ezen segíteni. Tuti bukta lesz.

függő írta...

Még jöhet R-es trailer, stb. nagyon az elején vagyunk, ráadásul első anyag, és ahhoz képest korrekt, de ugye kinek hogy. :)

GoDach írta...

Az a baj, hogy a REMAKE szó sok embernek, történet, személy és helyszín teljes egyezését jelenti. Azért nem tetszett sokaknak a Total Recall sem. Most mégis hol áll Colin Arnie-hoz? Semmi hasonlóság. Hol áll a Mars az új TR helyszínéhez? Sehol. Mégis, alapjába véve a történet "Újragondolása" nagyszerűen sikerül, helyenként utalva a régi filmre. Ennek ütős trailere van, csak nehogy úgy járjunk vele mint a GIJoe 2.részével.

Névtelen írta...

Remélem nem a G.I. Joe 1-2 (de főleg a 2.) és a Total Recall remakehez hasonló rossz filmet kapunk :D

Az eredeti RoboCop-ot nem láttam, de az újabbat megnézem majd. Remek dolgokat lehet kihozni abból, hogy a gép vagy az ember irányítja-e a dolgokat? De könnyen ezen is bukhat el a film. Nem tudom az eredetivel hogy volt ez.

GoDach írta...

Az eredetiben semmi ilyesmi nem volt. Nem volt komoly mondanivalója nem gép és alany közötti szimbiózisról volt szó. Ez már a remake egy újítása. Az eredetiben a "gép"esített rész csupán a sebezhetetlenség és élettelenség jellemezte. Pótolta a hiányzó darabokat. Kiegészítés volt, nem pedig társ.
Egyébként szerintem ez egy remek újítás, amivel kicsit meg lehet spékelni a filmet.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból