2013. november 28., csütörtök

Scarlett Johansson hangját nem szeretik, de kik kaphatnak még idén díjat?

Közeleg a díjszezon, és a legújabb hírek szerint a Spike Jonze rendezésében megvalósult Her című alkotás vélhetőleg kimarad a jelöltek közül. Legalábbis a Golden Globe most intett be a filmnek, amelyben Joaquin Phoenix egy férfit alakít, aki beleszeret operációs rendszerébe, akit Scarlett Johansson hangol. Nos, igen, arról van szó, hogy a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezetét teljesen hidegen hagyja Scarlett 'erőlködése'.

De ezzel még nem ér véget a buli, ugyanis a The Playlist egy csokorba szedte nekünk, hogy idén kik voltak és lehetnek azok a színészek, akik egész könnyen akár Oscar-szobrocskával távozhatnak a színpadról.

Robert Redford (Minden odavan), Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság), Matthew McConaughey és Tom Hanks (Phillips kapitány) mellett Christian Bale-t (Amerikai botrány) is említik, de szerencsére a Wall Street ásza, vagyis Leonardo DiCaprio (A Wall Street farkasa) is szerepel ezen a listán. Aztán, hogy melyikük lesz az az öt szerencsés, aki jelölést is kap, idővel kiderül, viszont akad itt még néhány név.

Scarlett Johansson hangját nem szeretik, de kik kaphatnak még idén díjat

Nem mellékes még Mads Mikkelsen sem, aki A vadászatban (Jagten) nyújtott alakításával lehet jelen, de említik még az Inside Llewyn Davis sztárját, Oscar Isaacot is. Simon Pegg neve is elhangzott a Világvége (The World's End) kapcsán, de az Emberrablás (Kapringen) főszereplőpárosa, Pilou Asbaek és Soren Malling szintén nagy eséllyel indul. Végül, de nem utolsósorban pedig Jack Reynor (What Richard Did) neve is szóba került.

Az idén nagyon sok filmben szereplő Ethan Hawke (Mielőtt éjfélt üt az óra) szintén esélyes, mint ahogyan Toni Servillo (The Great Beauty) is, de A múltban hatalmasat alakító Ali Mosaffa mellett sem mennek el, Isaiah Washington a Blue Caprice-ben bizonyított, és természetesen a Fogságban elszánt apája, Hugh Jackman sem marad ki a szórásból.

Említenek még pár színészt, akiknek van esélyük valahol, valamilyen formában jelen lenni: Conner Chapman (The Selfish Giant), Dane DeHaan (Öld meg kedveseid) Josh Pais (Touchy Feely) Chris Hemsworth (Hajsza a győzelemért) Michael Shannon (The Iceman), Tony Leung (A nagymester). Ennél a felsorolásnál már csak annyi megjegyeznivalóm van, hogy Daniel Brühl méltatlanul miért hagyták ki? Hemsworth jóval nagyobb kedvenc tőle, és a film végén úgy távoztam, hogy minden tekintetben, lazán lejátszotta a vászonról. Csúnya. DiCaprio szindróma?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból