2013. november 29., péntek

Téli mese a láthatáron

Akiva Goldsman Hollywood kedvence. Az Oscar-díjas forgatókönyv-író igazi legenda: A Da Vinci-kódtól (The Da Vinci Code) a Legenda vagyokig csupa klasszikus fűződik a nevéhez. Ő azonban - túl az ötvenen - úgy döntött, új életet kezd. Az elmúlt pár évet azzal töltötte, hogy előkészítsen egy filmet - amelynek a rendezője lehet.

Kedvenc regénye filmváltozata, a Téli mese (Winter's Tale, hazai bemutató: február) Valentin nap környékén már a mozikba is kerül, és úgy tűnik, a fáradozás nem volt hiábavaló: a mester hívásának egy sztár sem tudott nemet mondani - hiszen mindannyian dolgoztak már vele. A romantikus fantasynek első osztályú a szereplőgárdája: Colin Farrell, Russell Crowe, Jennifer Connelly (ő egy Goldsman-filmért nyerte az Oscar-díját), William Hurt, sőt, a pletykák szerint Will Smith is köztük van.

Téli mese a láthatáron

A több idősíkon játszódó, kalandos és romantikus történetben egy tolvaj (Farrell) küzd a szerelméért: a múltban és a jelenben is a gonosszal kell megküzdenie érte.

A rendező ugyan nagyon elégedett az elkészült filmmel, de azt nyilatkozta: igazából nem akar pályát módosítani. Rájött, a rendezés nagyon fáradtságos munka; amint lehet, visszatér az íróasztala mellé, és újra forgatókönyvekkel akar foglalkozni.

IC Press

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból