2013. november 29., péntek

Waltz Karib-tengerre szállhat és alakul az ötödik rész története is

Jerry Bruckheimer producer és a Disney szerelme évvégén véget ér, ami főleg A magányos lovas bukásának köszönhető, habár ne feledjük, hogy A Karib-tenger kalózai franchise már $3,7 milliárdot jövedelmezett világszerte.

Waltz Karib-tengerre szállhat és alakul az ötödik rész története is 01

Néhány dolog világos az ötödik részről, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesről, amelyet csak 2016-ban tűznek vásznakra, de Johnny Depp biztosan visszatér Jack Sparrow kapitány szerepében. A Daily Mail tudósítása szerint Keith Richards pedig ismét Teague kapitány, vagyis Jack apjának bőrébe bújik, és könnyen lehet, hogy Christoph Waltz lesz a film gonosza. Bár ezt a 'szerződést' egyelőre tintával még nem érvényesítették, sőt, inkább csak szóbeszédként kezelendő perpillanat.

Waltz Karib-tengerre szállhat és alakul az ötödik rész története is 02

Ez még közel sem minden, ugyanis akad itt némi morzsa a történet kapcsán is. A cselekményben leginkább Jack Sparrow és egy másik kapitány (Brand kapitányról van szó, és talán erre a szerepre győzködik Waltzot) közötti hadakozás kerül előtérbe, akik azért versengenek, hogy nyomára leljenek egy varázslatos dolognak, ami ezúttal egy háromágú szigony. Brand azért haragszik Jackre, mert kalózzá tette a testvérét, Ericet, ami végül a halálát okozta.

Jack életében felbukkan egy új nő is, Carina Smyth, aki nem más, mint a legendás Barbossa kapitány (Geoffrey Rush) lánya. Carina képzett csillagász, akit boszorkánysággal vádolnak tudása miatt. Erre a szerepre a Bleeding Cool tájékoztatása szerint Rebecca Hallt (Vasember 3) nézték ki. Hallt következőnek Depp oldalán láthatjuk a Transcendence című sci-fiben, amellyel a The Dark Knight trilógia operatőre, Wally Pfister rendezőként debütál.

Waltz Karib-tengerre szállhat és alakul az ötödik rész története is 03

Maga Barbossa is kap egy kis teret ebben a részben, aki bosszúküldetésre indul egy brit szellemkatonával. A forgatókönyvet Jeff Nathanson jegyzi, amelyben egy új gyönyörű párt is megismerhetünk, akiknek szerelmére is rávilágítanak, de csak annyit tudunk róluk, hogy farmercsaládból származnak. Emellett lesznek még "egzotikus" boszorkányok is… Ami bármit is jelentsen, egészen ígéretesen hangzik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból