2013. december 5., csütörtök

A csodálatos pókember 2 trailere

Nincs több kecmec, vége a kép és teaserdömpingnek, megérkezett A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) első trailere. Mire vársz még, Pókra?

A rendezés ezúttal is Marc Webb lelkén szárad, és az angolok már április közepétől válthatnak rá jegyet, de nekünk sem kell rá sokat várnunk, ami 2014. május 1-jét jelenti, vagyis az amcsik előtt kapjuk egy nappal.

Trailer:

2 megjegyzés:

GoDach írta...

NA EZ AZ!
Te jó ég, végig olyan volt a trailer, hogy szinte levegőt sem vettem. A vége meg egyenesen csodálatos. Szinte a szőr felállt a hátamon. Ez a látvány, időlassítás és HANG. Már imádom.

Kezdtem félni, hogy gyermekkoromból kimaradt a pókember mizéria. Felénk inkább Batman és Superman volt a favorit. Éppen ezért nem nagyon kötöttek le az X-Men filmek sem és a Pókember széria előző három része sem. Bár ebben a filmben a csaj is és a herpeszes szájú főhős is egyenesen unszimpatikus volt, így egyszer megnéztem mindhárom részét a történet miatt de annyiban is maradt. Az X-Men-ekből is az X-Men – Az elsők és a Kezdetek: Farkas tetszett csak. A csodálatos pókember első része pedig egyenesen fantasztikus volt. Megvan 2014 egyik legjobban várt filmje. Látszik a jelenetekből, hogy sokkolni akarnak a trailerekben, de ugyanúgy mint a RoboCop trailerjében is, itt is kilátszik, hogy nagyon sok jelenetből, nagyon sok kis részletet mutattak meg nekünk.

Ellentétben a WorldWarZ és az Elisyummal amik tetszettek ugyan, de szinte minden jó jelenetet láthattunk már a Trailerjükben sajnos.

Szó ami szó, ilyen minőségű pók jöhetne akár évente is, és az felsorakozott az Expendables, RoboCop, Bosszuállók várólistája mellé. Megyek is meglesem újra.

függő írta...

Valóban elég korrekt és lebilincselő lett, ugyanakkor valamiért mégis tartok ettől a folytatástól...

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból