2013. december 8., vasárnap

Casting 08.12.13.

  • A pletykák szerint a Terminátor 5 (Terminator 5) a fiatal Sarah Connorról fog szólni, ami megváltoztatja az eredeti 1984-es film eseményeit, de a konkrét részletek nem ismertek. Azonban a Production Weekly tweetjében az áll, hogy már biztosan Alan Taylor rendezi az ötödik filmet, amelyet Terminator: Genesis címen emlegetnek, és könnyen lehet, hogy az előbb a hivatalos cím hangzott el.
  • Még szeptemberben jelentette be a FOX, hogy sorozat készül Gotham címmel, amely James Gordon rendőr pályafutásának korai napjait mutatja be, és az egyik szerepre egy 10 éves fiút keresnek. A karakter nem más, mint a fiatal Bruce Wayne, akiből később Batman válik. Egyelőre szereplők még nincsenek, de ami engem illet, izgatottan várom a további részleteket.
  • A Marvel Studios megerősítette, hogy Drew Goddard lesz a Marvel és a Netflix közös gyermekeként napvilágot látó Daredevil tévésorozat rendezője. Konkrétan ő fogja írni és rendezni a pilotot, de ő lesz a széria showrunnere és executive producere is. A történet részleteiről még mindig nem beszéltek, de talán már jövő ősszel útjára indulhat a széria.
  • A Paramount Pictures meggyőzte J.D. Payne és Patrick McKay írókat, hogy vessék papírra a Star Trek 3 forgatókönyvét, de a franchise-ban otthonosan mozgó Roberto Orci is besegít nekik a körmölési munkálatokba. A projektnek egyelőre még nincs hivatalos címe, és a forgatás részletei is ködösek, de a nagyok 2016-ra tippelik az érkezését, amelyről Joe Cornish rendező fog gondoskodni.
  • Akik még nem látták a Thor: Sötét világot, azok ne olvassanak tovább, kivéve, ha nem áll fenn spoilerérzékenység. A filmben Thor (Chris Hemsworth) és Jane Foster (Natalie Portman) között szenvedélyes csók csattan el, azonban Portman elárulta, hogy igazából nem őt csókolta meg Hemsworth, hanem a való életbeli feleségét, Elsa Patakyt.
  • Fejlemények vannak a Universal Pictures égisze alatt készülő Ouija háza táján, amelyet Stiles White fog rendezni. Nem is ez a hír, hanem az, hogy Olivia Cooke és Douglas Smith aláírtak a főszerepekre, bár a karaktereikről nem beszéltek. Várhatóan bejelentik a többi szereplőt is, ugyanis a forgatás már jövő héten kezdődik Los Angelesben.
  • Jerry Bruckheimer három évre szóló szerződést kötött a Paramount Picturesszel, amelynek keretén belül két régóta parkolópályán lévő projekt biztosan megvalósul. Az egyik a Top Gun 2, a másik pedig a Beverly Hills-i zsaru 4 (Beverly Hills Cop 4). A szerződés 2014 áprilisban lép érvénybe, szóval várjuk a további részleteket.
  • Dustin Hoffman aláírt a Lance Armstrong filmbe. Na, de melyikbe? Segítek, abba, amelyben Ben Foster játssza a Tour de France ördögét, viszont nem tudni, hogy kit fog alakítani. Ezt a filmet Stephen Frears rendezi, és már az első hivatalos képet is láthattuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból