2013. december 10., kedd

Casting 10.12.13.

  • A Paramount Pictures és a Skydance Productions bólintott a Jack Reacher 2-re, amely Lee Child Never Look Back című regénye alapján készül majd. Tom Cruise visszatér a főszerepben, és egyes spekulációk szerint a Paramount még a Mission: Impossible 5 előtt leforgatná a filmet, de nagyobb esély van arra, hogy csak jövő nyáron kezdik.
  • Meglepő, vagy sem, mégsem Joe Cornish rendezi a Star Trek 3-at, aminek jómagam roppantmód örülök. Az tény, hogy tárgyaltak a rendezővel, de Cornish nem kért a projektből, viszont nem világos, hogy miért adott végül nemleges választ a felkérésre. Várjuk a további részleteket.
  • Jason Momoával tárgyal a Warner Bros., hogy vállalja el a Batman Vs. Superman egyik szerepét, viszont arról nincs hír, hogy kit játszana. Egyes spekulációk szerint Doomsdayről vagy Martin Manhunterről van szó, bár ezek nem megerősített információk. Bár, nem ez az egyetlen homályos folt a folytatás körül.
  • Az IMAX Corporation és a Sony Pictures Entertainment bejelentették, hogy A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) IMAX 3D és IMAX formátumban is érkezik. Leghamarabb az angolok kapják, akinél már április 18-án érkezik, míg az amcsiknak és nekünk is, május elejéig kell várnunk.
  • A GK Films megtalálta a még mindig cím nélkül futó Freddie Mercury életrajzi film (Untitled Freddie Mercury Biopic) rendezőjét Dexter Fletcher (Sunshine on Leith) személyében. Októberben még csak tárgyaltak Ben Whishawval a Queen énekese, Freddie Mercury szerepére, de mostanra már le is pacsiztak vele.
  • Következő hónapban kezdődik a Star Wars: Episode VII forgatása, és szép lassan jelentgetik be a főszereplőket. Ezúttal is csak pletykaszintű bejelentéssel tudok szolgálni, miszerint Jack O'Connell (300 - A birodalom hajnala) aláírt egy meg nem nevezett szerepre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból