2013. december 11., szerda

Casting 11.12.13.

  • A 20th Century Foxnál úgy döntöttek, hogy egy héttel hamarabb, július 11-én küldik mozikba A majmok bolygója - Forradalom-t (Dawn of the Planet of the Apes). Elvileg ezen a napon nyit a Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7) is, amelynek forgatása jelenleg is szünetel, azonban a Universal Picturesnél úgy gondolják, tudják magukat tartani ehhez a dátumhoz.
  • Sok RobotZsaru-rajongó már most elégedetlenkedik a februárban érkező RobotZsaru (RoboCop) újragondolás miatt, amelynek címszereplőjét játszó Joel Kinnaman nyilatkozott a filmről. Megtudhattuk tőle, hogy nem feldolgozásról van szó, és amíg José Padilha el nem vállalta a rendezést, ő sem érdeklődött a projekt iránt. Bővebben az SFX-en.
  • Lassan négy éve, hogy először szóba kerül a Fire képregény adaptáció, amely most végre visszatér az élők sorába, ugyanis felkérték Jesse Wigutowot, hogy vesse papírra a forgatókönyvet. A főszerepet Zac Efron vállalta el annak idején, és az előbbi linken a történetről is olvashattok.
  • Az A24 és a Demarest Films közös erővel hozzák forgalomba Kevin Smith legújabb filmjét, a Tuskot. A forgatás még zajlik, a premiert pedig 2014 első negyedévére tervezik. Ők a főszereplők: Justin Long, Michael Parks, Genesis Rodriguez, Haley Joel Osment.
  • Az NBC zöld utat adott a Rosemary gyermeke (Rosemary's Baby) című négyórás minisorozatnak, amelynek alapjait Ira Levin 1967-es bestsellere adja. A forgatást már januárban kezdik, melynek helyszíne Párizs lesz. A forgatókönyvet Scott Abbott és James Wong szállítják, a rendező pedig az Oscar-jelölt Agnieszka Holland lesz! A szereplőválogatás szintén folyamatban van.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból