2013. december 3., kedd

Farkasember, Sin City, nyomozás az ókori Egyiptomban és az olasz maffia

Ha egyszer egy üzlet beindul… A Universal Pictures tulajdonában lévő NBC illetékesei úgy döntöttek, hogy tévésorozatot készítenek a Benicio Del Toro és Anthony Hopkins főszereplésével készült 2010-es Farkasember alapján.

Farkasember, Sin City, nyomozás az ókori Egyiptomban és az olasz maffia 01

A film az 1941-es klasszikus remake-je volt, ami a mai napig örök kedvencem. A Dracula sorozat fő írója és vezető producere, Daniel Knauf már körmöli a pilot szkriptjét, és az executive produceri poszt is rá vár.

A sorozat azt a kérdést boncolgatná, mit jelent férfinek és embernek lenni, középpontjában pedig Lawrence Talbott áll, akit egy ősi átok sújt: telihold idején ördögi vérfarkassá változik.

Még hétvégéről maradt meg az a hír, miszerint a Weinstein Company fejesei úgy döntöttek, hogy tévés részleget alapítanak, amelyet olyan magaslatokba kívánnak fejleszteni, mint ahová a filmes divíziójukat juttatták. Az első lépés rögtön az lenne, hogy a jövőre érkező Sin City: A Dame to Kill For után ennek világa a tévéképernyőkön elevenedne meg sorozat formájában. Ez már csak azért is hangzik érdekesen, mert Bob Weinstein prodcuálná, de Frank Miller és Robert Rodriguez rendezők is érintettek a projektben.

Farkasember, Sin City, nyomozás az ókori Egyiptomban és az olasz maffia 02

Ígérnek nekünk még egy, az ókori Egyiptomban játszódó nyomozós drámát Book of the Dead címmel, amelynek első évada 10 epizódot számlálna. Ugyancsak 10 részes lesz a 10 Commandments, amelyek epizódjait olyan nagyágyúk rendezhetik, mint Wes Craven, Lee Daniels, Madonna vagy Ryan Coogler.

Sőt, akad még itt nekünk egy Marco Polo és egy War and Peace című sorozat is, ráadásul a Törtetők (Entourage) mintájára vígjátéksorozat készül Michael Chiarellóval a középpontban. És a végére hagytam az egyik legérdekesebben hangzót, a Gomorrah-t, ami egy olasz maffiás dráma.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból