2013. december 5., csütörtök

Gal Gadot lesz a Csodanő, Affleck pedig hálálkodik

Tegnap este twitteren csiripeltem, hogy megvan a Batman Vs. Superman Csodanője, aki végül nem más lett, mint Gal Gadot. Örülünk? A hír a Warner Bros. hivatalos közleményében olvasható, szóval szó sincs pletykáról, vagy találgatásról.

Gal Gadot lesz a Csodanő, Affleck pedig hálálkodik

Synder csodás színésznőnek tartja Gadotot, akit egyébként az utolsó két Halálos iramban-filmből ismerhetünk. Henry Cavill biztosan visszatér Superman szerepében, aki nem kisebb figurával, Batmannel (Ben Affleck) akasztja össze a bajszát.

Szintén tegnapi szösszenet, hogy már javában folynak a film előkészületi munkálatai, és Ben Affleck nagyon hálás azért, hogy olyan remek rendezővel dolgozhat majd együtt, mint Zack Snyder, akit igazán nagyra tart. Egyelőre a történet konkrét részleteit még nem kötötték az orrunkra, de 2015. július 17-ig még bőven van idejük ilyesmivel törődni.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Akit egyébként az utolsó két Halálos iramban-filmből ismerhetünk.*

4-5-6.

függő írta...

Igazad van, utolsó háromból, de hirtelen nem is rémlett, hogy a negyedik részben is szerepelt, pedig de. Hát, van ez úgy, hogy a forrás téved, én pedig hittem nekik, de nagyon köszönöm az észrevételt!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból