2013. december 2., hétfő

Jennifer Lawrence körül amerikai bravúrszag érződik

Nincs ma népszerűbb színésznő Jennifer Lawrence-nél. A mindössze 23 éves színésznő közel jár ahhoz a bravúrhoz, hogy a tavalyi Oscar-díja után ismét nevezzék: az Amerikai botrány (12E) (American Hustle, hazai bemutató: január 23.) kritikai visszhangja egyértelműen ezt sejteti. Mindenki őt dicséri, és a kollégái is nagyon odavannak érte. Itt a bizonyíték:

Jennifer Lawrence körül amerikai bravúrszag érződik

Az Amerikai botrány egyik jelenete valószínűleg legendás lesz: ebben szembetalálkozik a főszereplő szélhámos (Christian Bale) felesége (Lawrence) és szeretője (Amy Adams) egy elegáns parti mosdójában. Természetesen veszekedni kezdenek, ám a legnagyobb vita közepén aztán a feleség vadul szájon csókolja gyűlölt ellenfelét.

- Nem akarok felvágni, de a csók az én ötletem - mondta Amy Adams egy múlt heti Los Angeles-i vetítés után. - A forgatókönyvben nem volt benne, de gondoltam, jó ötlet.

A rendező, David O. Russel (a tavalyi Napos oldal készítője) azt mondta: így zárják le ezt a mérgező, fülledt búcsút. Adams azonban másképp magyarázta az egészet:

- Talán csak meg akartam csókolni Jennifert, hiszen olyan édes!

IC Press

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból