2013. december 2., hétfő

Mi a helyzet a Halálos iramban 7-tel?

Ahogyan az sejthető volt, Paul Walker tragikus autóbalesete rányomja bélyegét a Halálos iramban 7-re (Fast & Furious 7). A szombati eset után tegnap a Universal Picturesnél összeültek a készítők, hogy beszéljenek a film sorsáról.

Mi a helyzet a Halálos iramban 7-tel

Ugyan a legtöbb jelenetet már leforgatták, de még lett volna mit felvenniük, de Hálaadás miatt szünetre vonult a stáb. A stúdió illetékesei úgy döntöttek, hogy késleltetik a forgatást, de a film elkészül.

"Megszakad a szívünk - nyilatkozta a stúdió. Paul az egyik legkedveltebb és egyik legelismertebb színész volt a stúdiónál, immáron 14 éve, és ez a veszteség szavakba sem önthető, hiszen egy Halálos iramban filmet kivéve mindegyikben szerepelt, és számtalan rajongót szerzett megának. Őszinte részvétünket fejezzük ki Paul családja felé."

Vin Dieselt, Jordana Brewstert, Dwayne Johnsont, Tyrese Gibsont és Ludacrist is mélyen érintette a halálhír. Diesel két nappal ezelőtt az alábbiakat írta ki Instagramjára: "Testvér, nagyon fogsz hiányozni. Nem találok szavakat. A mennyország újabb angyallal gazdagodott. Nyugodj békében."

Az már biztos, hogy a premiert elhalasztják a korábban 2014. július 11-ére bejelentett napról, de az még nem világos, hogy mikor kerülhet mozikba a hetedik rész, mint ahogyan azt sem tudni, hogy mikor folytatódik a forgatás. Mindezek mellé felröppent még az a pletyka is, hogy csak akkor nem folytatják a forgatást, ha Diesel úgy dönt, hogy nem tér vissza. Diesel egyelőre hivatalosan erről még nem nyilatkozott semmit.

2 megjegyzés:

GoDach írta...

Hát lehet hogy nekik is van szívük mint ahogyan azt olvashattuk, hogy azért nem indult még el a forgatás mert hagynak időt a gyászra, viszont véleményem szerint csak nem tudják hova kapjanak és hogyan írják ki a filmből Walkert. Sajnos akkora összegekről beszélünk itt, hogy az érzelmek csak másodlagosak. Be fog indulni, újra és újra. Számomra mint színész nem fog hiányozni (ettől függetlenül mélyen elszomorít ha valakit ilyen hamar és tragikus mádon ér a halál) viszont a halálos iramban Brian-ja ként igen is fog. Ezentúl annyi és akkora színészek vannak benne, hogy szerintem egy elvesztése kizárt hogy a franchise sorsát megpecsételné. Lassan legenda lesz (és lehet már az is) a F&F és ezt a fejesek nem fogják elengedni. Gondoljunk csak bele, ha most elkezdenék árulni a jegyeket a nyolcra, trailer és forgatókönyv nomeg szereplőlista hiányában is annyit eladnának, hogy leforgatnák belőle még a 9.részt is. Már csak a név miatt is...

függő írta...

Durva dolog ez, bárhonnan nézzük, és nélküle már nem lesz ugyanaz. Lehet szentségtörés, de bírnám, ha valahogy úgy meg tudnák oldani, hogy a már felvett jelenetek bekerüljenek a filmbe, aztán valami kaszkadőr segítségével... kiírni őt az egészből. Kissé morbid ötlet, de működőképesebb, mintha újracsinálnak mindent - amit nem fognak valószínűleg, és ez érthető is.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból