2013. december 6., péntek

Oscar 2014: A legjobb vizuális effekt kategória 10 esélyese

51261448

Az Amerikai Filmakadémia bejelentette a 86. Oscar-díjátadó (86th Annual Academy Awards) Legjobb vizuális effekt kategóriába kerülésért küzdő tíz filmet.

A lista így alakul:

Ami azt illeti, jómagam meg vagyok elégedve a jelöltekkel, bár alapnak számít, hogy a Gravitáció úgyis bekerül, de reméljük, hogy a másik négyet is megfelelően választják meg.

A jelöltek listáját 2014. január 16-án hozzák nyilvánossága helyi idő szerint reggel fél hatkor a Samuel Goldwyn Theaterben. A díjátadóra pedig március 2-án kerül sor, természetesen az ABC műsorán, ahogyan azt már megszokhattuk.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Magányos lovas bent az acélember meg nincs a listán. Asszem megint egy vicc díjátadó lesz. Ez a kategória amúgy minek egyáltalán, úgy is a Gravitáció fog nyerni mert mindenki arra izgult.

GoDach írta...

Az első gondolatom nekem is ez volt. Bár a filmet nem láttam még, így nincs összehasonlítási alapom, de amennyire hypeolták a Gravitációt tuti első hely, ha megérdemli ha nem.

függő írta...

Amíg nem láttam a Gravitációt, én is játszottam a szkeptikust... de a látványa (is) tényleg zseniális! Főleg azok a technológiák, amellyel megalkottak egyes részeket... le a kalappal előttük! Pl.: a szkafander egyikükön sem volt rajta fizikálisan, CGI segítségével került a szereplőkre.

Névtelen írta...

MoS-t én sem értem, de egyértelműen Gravity.

Névtelen írta...

Magányos Lovas helyére Acélember kellett volna. A Top 5-ben szerintem ennek a 4 filmnek egyértelműen ott kellene lennie: Tűzgyűrű, Feledés, Elysium, Gravitáció.

függő írta...

Névtelen 13:22
Igen, igazad lehet, bár az Elysium még pótlandó, de hamarosan nekiesek.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból