2013. december 1., vasárnap

Paul Walker autóbalesetben elhunyt

Úristen! Vasárnap reggel ilyen hírre ébredni! A TMZ, a Deadline és a sajtósa is megerősítette, hogy tegnap délután Paul Walker elhunyt egy autóbalesetben, amely a kaliforniai Valenciában történt. A színész egy Porsche GT utasa volt, amelyet barátja vezetett és saját jótékonysági eseményére tartott, amikor nekiütköztek egy villanyoszlopnak és egy fának, majd pedig az autó kigyulladt, és már egyikükön sem tudtak segíteni.

A 40 évet élt színész a Halálos iramban 7-et (Fast & Furious 7) forgatta, és hamarosan mozikba kerül a Hours című thriller-drámája, ami így lényegében az egyik utolsó filmje lesz. Arról viszont nincs információ, hogy a haláleset milyen módon befolyásolja a hetedik Halálos iramban-filmet. Nem volt nagy kedvencem, de azért sokkolt a hír. Béke poraira!

Paul Walker autóbalesetben elhunyt

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szegény pedig fiatal volt. Kicsit ironikus hogy egy olyan színész aki Halálos irammal nyomatta az autókat a filmekben pont egy autóbalesetben hall meg úgy, hogy ő csak utas volt! Hát az tuti, hogy most csúszni fog a F&F 7, na meg akkor hogyan fogják kiírni? Nyugodjék békében. :(

Névtelen írta...

A vicc hogy ő imádta az autókat pofi versenysorozatban is versenyzett, a forgatásokon meg az autós mutatványokban ő vezetett nem dublőr ... Talán ha ő vezetett volna és nem utas lett volna erről a próbakőről soha nem halottunk volna ...

Névtelen írta...

2 Fast 2 Furious (Halálosabb iramban) című filmben lévő Nissan Skyline R34 GT-R a sajátja volt, amit ő maga alakított át a filmhez.

függő írta...

R.I.P....

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból