2013. december 4., szerda

Rémtörténetek a CBS Films sötét pincéjéből

Rémtörténetek a CBS Films sötét pincéjéből

A Deadline hírei szerint a CBS Films csapott le a Scary Stories to Tell in the Dark című rövid történetekből álló antológia megfilmesítési jogaira, amelyeket Alvin Schwartz szerzett.

A projekt már csak azért is jó kezekben van, mert a Fűrész (Saw) forgatókönyvírói, Marcus Dunstan és Patrick Melton feladata lesz, hogy szkriptet karcoljanak a filmváltozathoz. A történet néhány számkivetett gyerekről szól, akiknek szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy megmentsék a várost, miután rémálmok gyötrik őket.

Alvin Schwartz történeteit urbánus legendák ihlették. A három könyvből álló gyermekeknek szánt sorozat első kötete 1981-ben jelent meg, aztán 1984-ben jött a folytatás, de a harmadik rész elkészülésére egészen 1991-ig kellett várniuk. A könyvekből több mint 7 millió példányt értékesítettek világszerte.

Sean Daniel, Elizabeth Grave, Roberto Grande, Joshua Long és Jason Brown producerként veszik ki részüket a munkálatokból, viszont a főszereplők kiléte még nem ismert, és rendezője sincs a projektnek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból