2014. január 25., szombat

Aubrey Plaza zombis indie romkomban?! Jöhet!

Eredetileg a Casting-blokkban olvashattatok volna a Life After Beth című zombis romantikus-vígjátékról, amelynek premierjét a 2014-es Sundance Film Fesztiválon tartották. A The Hollywood Reporter beszámolójából kiderült, hogy a film észak-amerikai forgalmazási jogaira az A24 tett szert, akik mostanság egészen ígéretesnek tűnő filmeket zsákolnak.

DSC_0255.JPG

Hogy miért érdekes nekünk ez a film? Mert indie, és a fő témája miatt. Annak idején, a Sundance-es összefoglalóban csupán annyit tudtunk a történetről, hogy Zach-et lesújtja barátnője, Beth, váratlan halála. Ám amikor a lány rejtélyes módon visszatér, második esélyt kapnak a szerelemre. Akkor még nem hangsúlyozták ki, hogy miről is van itt szó. Ami pedig rátesz az egészre egy lapáttal, hogy Aubrey Plaza az egyik főszereplő, de a többieket sem aprózták el: Dane DeHaan, Anna Kendrick, John C. Reilly, Molly Shannon.

Ami a premiert illeti, konkrét dátum még nincs, de mozikba is megkapják odakint, viszont a DirecTV szolgáltatás már a premier előtt harminc nappal elérhetővé teszi a nézők számára. Alább egy interjú, amelyet a THR készített, és 5:30-tól lehet érdekes számunkra, amikor Aubrey Plaza is képbe kerül.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból