2014. január 11., szombat

Casting 11.01.14.

  • A Paramount, a Skydance és az Annapurna keresik a Terminator: Genesis másik főszerepére a megfelelő színészt. Kyle Reese-ről van szó, a szerepre pedig Jai Courtneyt és Sam Reidet is meghallgatták, de hétfőn Boyd Holbrookot, Wilson Bethelt és Tom Cocquerelt is behívták, de ők hamar elvéreztek. Tippre Courtney kapja a szerepet.
  • Sok minden tudunk a Colin Trevorrow kezében lévő Jurassic Worldről, azonban Dr. Grant, vagyis Sam Neill visszatérésére nem sok esély van, de azt sem mondják egyértelműen, hogy a karakter nem tűnik fel ebben a felvonásban. A forgatás részletei még mindig ködösek.
  • Múltkor, amikor Jon M. Chu dobta a Masters of the Universe adaptáció rendezését, direktor nélkül maradt a Universal Pictures projektje. Azóta nem hallottunk felőle semmit, de a stúdió rövid listáján az alábbi rendezőjelöltek szerepelnek: Rian Johnson, Joe Cornish, Andres Muschietti, Phil Lord és Chris Miller, Kirk De Micco és Chris Sanders.
  • Forest Whitaker produceri tisztségből felügyeli a Richard Pryorról szóló életrajzi film, a Richard Pryor: Is It Something I Said? elkészülését, de a komikus hajdani felesége, Jennifer Pryor is ugyanilyen tisztségben lesz jelen. Pryor szerepére Michael B. Jordan, Marlon Wayans és Eddie Murphy is esélyes, rendezőnek pedig Lee Danielst szeretnék meggyőzni. Jövő évi Oscar, itt vagyok!
  • Rebel Wilson tökéletes lenne? Közel sem. De ki az?! Csak a Universal Pictures vígjátékáról, a He's F***ing Perfectről van szó, amelynek stábjába Amanda Seyfried még decemberben írt alá, és most Wilson csatlakozott mellé. A forgatás részleteit itt sem tudatták.
  • Shia LaBeouf az utóbbi időben ért vádak miatt úgy döntött, visszavonul a közösségi élettől, amit twitterjén jelentett be. Nemrégiben a színészről kiderült, hogy nem igazán van barátságban a zuhanyzóval és a szappannal, aztán furán nyilvánult meg A nimfomániás (Nymphomaniac) stábjával szemben is… ennek pedig ez lett az eredménye.
  • Annyi mindent hallottunk már a készülőfélben lévő Star Wars: Episode VII-ről, hogyha csak a fele igaz lenne, már oltári nagy lenne a kavarodás. A legújabb hírek szerint Jesse Plemons esélyes a főszerepre. Konkrétan felkérést még nem kapott, de a másodközönség már meghallgatta őt.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

LaBeouf nem ezért vonult vissza, hanem mert egyrészt egy barom (ezt eddig is tudtuk) másrészt meg videóklipet és kisfilmet forgatott, képregényt is kiadott amiket szépen összelopkodott más emberektől! Aztán bocsánat kért nap mint nap a twitterjén, de még azt is összelopkodta amit leírt! Cikkórótól, képregényekből lopott, más híres emberek beszédét ellopta és azzal kért bocsánatot, vagyis plagizált. Magyarul: Segg hülye egy ember.
Nem is baj színésznek is pocsék, jó, hogy behúzza a fülét farkát azt kussol a kis takony. Eddig csak sejtette, hogy hülye, de ezek után amiket tett most már tudom, hogy az. XD

függő írta...

Köszi a háttérinfókat, a kisfilmjeiről tudtam, de a bulvárt nem követem. :) Hát ja... van baj az agyával, ha ezek igazak róla. :D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból