2014. január 18., szombat

Casting 18.01.14.

  • Oliver Stone-nak zajlanak a tárgyalások, hogy rendezze meg a még mindig cím nélkül árválkodó Martin Luther King Jr. (Untitled Martin Luther King Jr. Project) életrajzi filmet. A tegnapi hírt követően nem sokkal később a rendező twitterjére írta ki, hogy kreatív különbségek miatt dobbantott a projekt éléről. A DreamWorks Jamie Foxxot szemelte ki a főszerepre, aki talán nem mond nemet a felkérésre.
  • Azt már tudjuk, hogy Lawrence Kasdan körmöli a címnélküli Boba Fett spin-off (Untitled Star Wars Boba Fett Spin-Off) forgatókönyvét, ami a két különálló Star Wars film egyike, amelyeket 2016-ban és 2018-ban kapunk, az új trilógia köztes darabjaiként. Most pedig az a pletyka kapott szárnyra, hogy Joe Johnston esélyes a rendezői székbe, és azt is emlegetik, hogy az új karaktert kapunk új fegyverrel, feltételezve, hogy a fejvadászról van szó.
  • A Disney Pixar még tegnap jelentette be a Toy Story That Time Forgot című rövidfilmet, amelyet az ABC csatorna ad majd le az idei ünnepi szezonban. Galyn Susman producerként, Steve Purcell pedig rendezőként veszi ki a részét a munkálatokból.
  • A Thor: Sötét világban is szereplő Lady Sif szerepelni fog az Agents of S.H.I.E.L.D. 15. epizódjában, és a karaktert természetesen Jaimie Alexander kelti életre ezúttal is. A részletekért látogassatok el az EW oldalára, jómagam meg szeretnék lepődni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból