2014. január 23., csütörtök

Casting 23.01.14.

  • Egy ideje már tudjuk, hogy az izraeli születésű Gal Gadot lesz Csodanő a Batman Vs. Supermanben, és a színésznő elárulta, hogy három filmre szóló szerződést írt alá a Warnernél, úgyhogy akár még nagy jövő is várhat rá. A forgatás májusban kezdődik, és $300,000 dollárt kap az első szerepléséért.
  • Sok minden kiderült A Wall Street farkasáról, most épp az, hogy a már második Oscar-jelölését begyűjtő Jonah Hill mindössze $60,000-ret kapott a szerepért, ami a $100 milliós költségvetéssel szemben elég nagy kiszúrás. A szintén Oscar-jelölt Leonardo DiCaprio $10 milliót tehetett zsebre.
  • A legújabb hírek szerint a 20th Century Fox kinézte magának a Védhetetlen rendezőjét, Daniel Espinosát az Assassin's Creed fő székbe. Egyelőre is csak pletyka, de később hátha megerősítik. Espinosa jelenleg a Child 44-gyel van elfoglalva, amelynek utómunkálatai zajlanak. Az Assassin's Creed premierje 2015. augusztus 7-én lesz.
  • Kevesebb mint három hónap volt hátra a Stretch márciusi premierjéig, azonban a Universal Pictures bizonytalan időre elhalasztotta e szóban forgó kisköltségvetésű akció-vígjáték premierjét. Egyelőre a halasztás oka nem szivárgott ki, de lehet, hogy csak hype-olni akarnak. A főszereplők: Patrick Wilson, Ed Helms, Chris Pine, Brooklyn Decker, James Badge Dale, David Hasselhoff, Ray Liotta.
  • Tegnap Stephen Amelltől megtudhattuk, hogy valójában a Warner Bros. tárgyalt már vele, hogy térjen vissza a Zöld Íjász szerepében az Igazság Ligája filmben (Justice League). Nem sokkal később viszont kiderült, hogy kamu az egész, és a Warner nem is tárgyalt vele.
  • A Lionsgate és a Roadside Attractions tettek szert Craig Johnson vígjátéka, a The Skeleton Twins észak-amerikai forgalmazási jogaira, viszont elég sok Amerikán kívüli területen is ők hozzák forgalomba a Kristen Wiig, Bill Hader és Luke Wilson főszereplésével készült filmet. Premier előreláthatólag nyár vége felé.
  • A Warner Bros. szemmel láthatóan üti a Joe Wright rendezésében készülő Pan vasát, amelynek stábja Garret Hedlunddal bővült, aki Hook kapitány szerepére írt alá. Premier 2015. június 16-án, szóval lassan a forgatást is kezdik. Feketeszakáll szerepére Hugh Jackman és Javier Bardem is esélyes, de várjuk ki a végét.
  • Rosario Dawson a Gimme Shelter című új filmje promóciós körútján erősítette meg, hogy visszatér Becky Scott szerepében a Clerks III-ban, akivel a második részben találkozhattunk. A forgatás májusban kezdődik Kevin Smith vezényletével.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha a zöld ijázs nem lesz az Igazság ligája filmben akkor húzzon a rákba a retkes Warner, Dc univerzum nyögvenyelősen nem tud az 1. rol a 2.re lépni ez nem igaz! ...

függő írta...

Nagyjából egyetértek...

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból