2014. január 17., péntek

François Ozon idén is jelen lesz Cannes-ban?

2013-ban a Fiatal és gyönyörű simán nálam bekerült a legjobb fesztiválos alkotások közé, amelynek világpremierjére a Cannes-i Film Fesztiválon került sor.

Épp az imént vetődött fel bennem, hogy a film rendezője, François Ozon idén vajon mivel készül? És igen, a soron következő alkotása a Je suis femme (kb. Nő vagyok), amelynek történetéről még nincs információ, de annyi biztos, hogy 2014-ben érkezik, és már az utómunkálatokon dolgoznak.

François Ozon idén is jelen lesz Cannes-ban

Romain Duris, Anaïs Demoustier és Raphaël Personnaz alakítják a főszereplőket, viszont premierdátummal még nem rendelkezik, szóval spekulációim szerint könnyen lehet, hogy a rendező ezen filmje is Cannes-ban debütál.

Ozon egyébként francia származású, Párizsban született 1967. november 15-én, és olyan korszakalkotó filmeket készített eddig, mint A házban (Dans la maison), az Uszoda (Swimming Pool) vagy a 8 nő (8 femmes). Nyilván a korszakalkotó jelen esetben fesztiválos berkekben értendő, és nem lenne meglepetés, ha Ozon ismét Cannes-ban debütáltatná legújabb filmjét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból