2014. január 17., péntek

Graham Weber bajban, avagy nyomás a hackerek alvilágába

Graham Weber bajban, avagy nyomás a hackerek alvilágába

A Sony Pictures több nagyobb stúdió elől happolta el a David Ignatius regénye alapján készülő The Director megfilmesítési jogait, amelynek producere Scott Rudin lesz, a rendezői posztra pedig Paul Greengrass esélyes. A The Wrap beszámolójából az is kiderül, hogy Greengrass még nem írt alá, és más rendező neve is szóba került, végül majd a befutóra a regény forgatókönyvvé adaptálása is vár.

A történet Graham Webert mutatja be, aki mindössze egy hete volt a CIA igazgatója, amikor egy svájci férfi azt állította, hogy az ügynökségbe hackerek szivárogtak be, akik közzétettek egy listát, ami bajt hozhat néhány ügynök fejére. Weber csatlakozik James Morrishoz, a CIA technikus specialistájához, hogy kézre kerítsék a téglát, azonban útjuk során eljutnak az Amerikai Egyesült Államok és Európa hacker alvilágába is. A regény megjelenése júniusra tehető Amerikában.

David Ignatius jegyzi a Hazugságok hálója (Body of Lies) regényt is, amelyből Ridley Scott készített filmet Leonardo DiCaprio és Russell Crowe főszereplésével.

A forgatás kezdőnapját még nem tűzték ki. Ez az első szerződés, ami megszületett azóta, hogy Michael De Luca lett a Sony gyártásvezetője.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból