2014. január 20., hétfő

Mark Ruffalo környezetbarát Hulkja és a Bosszúállók 2 forgatókönyve

Egy ideje már tudjuk, hogy Hulk visszatér az Avengers: Age of Ultronban, és a karakter megformálója, Mark Ruffalo a Total Filmnek adott interjújában arról beszélt, hogyha a Marvel különálló Hulk filmet készítene, azt szeretné, ha a filmnek környezetbarát üzenete lenne.

Mark Ruffalo környezetbarát Hulkja és a Bosszúállók 2 forgatókönyve

"Mint művésznek, megvan a képességem, hogy elérjem a célközönséget, ugyanakkor ez felelősséggel is jár. Fontos, hogy a történetbe olyan tudományos dolgokat is beleszőjünk, amivel az emberek tudnak azonosulni. Pozitív üzenetet kell közvetítenünk, be kell mutatnunk, hogy mit szeretnénk elérni. Több alternatívát is felvázolunk a nézőknek, de nem szeretnénk vitákat generálni."

Majd hozzátette: "Szerepeltem a Bosszúállókban, de jó, ha tíz percem volt, ugyanis másik 12 emberrel kellett osztoznom a filmen, így pedig elég nehéz. De amennyiben összejön a különálló Hulk film, sokkal nagyobb esélyem van mindenre. Már csak meg kell találnom, hogy pontosan milyen üzenetet is akarok átadni vele, és hogy hogyan valósítsam meg ezt egy ilyen nagystúdiós filmnél."

Nem sokkal később az MTV is megkörnyékezte a színészt, akik az Avengers: Age of Ultron forgatókönyvéről kérdezték: "Azt mondanám, hogy ez sokkal jobb, ütősebb és menőbb lesz. Emellett egy kicsit sötétebb is, ugyanakkor magán viseli Joss Whedon rendkívül okos és jellegzetes humorát." Végül pedig az alábbi szavakkal zárta mondandóját: "Bannernek nagyon jó jelenetei lesznek a második részben."

Az Avengers: Age of Ultron premierjére 2015. május 1-jén kerül sor Amerikában.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A zöld a környezetbarát szín :D

függő írta...

Jogoooos! :D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból