2011. február 18., péntek

Blake Lively lesz Chloe Moretz anyukája

Blake Lively lesz Chloe Moretz anyukájaA Tolvajok városa sztárja, Blake Lively leszerződött a Hick stábjába, melyet a Lymelife rendezője, Derick Martini dirigál. Ebben a drámában Lively fogja alakítani Chloe Moretz (Let Me In) karakterének anyukáját. Lively beszélt a karakterről, amely homlokegyenest különbözik a Gossip Girlbeli Serena van der Woodsenjétől:
Ez egy teljesen más szerep. Egy 13 éves lány anyját alakítom, aki drogfüggő. Szóval ez tényleg különböző.
Derick Martini rendezi a drámát Andrea Portes forgatókönyvéből, aki saját regényét adaptálta. A történet egy 13 éves lányról (Chloe Moretz) szól, aki elszökik nebraskai otthonából és Las Vegasba megy.
Blake Lively tisztázott néhány pletykát, például azt, hogy ő játssza a Szex és New York: A film előzményfilmjében Carrie Bradshaw fiatalkori énjét:
Nem, ez nem igaz. Nagyon szeretem a sorozatot, és nagy rajongója vagyok Sarah Jessica Parkernek, de sajnos-szerencsére a Hickben fogok játszani.
Idő közben a Variety bejelentette, hogy Eddie Redmayne is szerepet kapott a filmben, és egy magányos fickót fog alakítani, aki megpróbálja elcsalogatni Chloe Moretz karakterét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból