2011. február 19., szombat

Bradley Cooper gyilkosságba rángatja Alex Pettyfert

106167_D_484

A Precious - A boldogság ára (Precious) rendezője, Lee Daniels következő projektjére lelt, amely The Paperboy címen fut, és főbb szerepekre Sofia Vergarát, Bradley Coopert és Alex Pettyfert szeretnék meggyőzni, írja a Vulture.

A történet egy újságszerkesztő lusta fiáról szól, akit tapasztaltabb testvére belerángat egy gyilkossági ügybe. Megpróbálják bebizonyítani, hogy nem az az ember a felelős, akit halálra akarnak ítélni. Alex Pettyfer (A negyedik) játszaná a fiatal munkakerülőt, Bradley Cooper az idősebb újságíró testvér szerepét kapná, míg Sofia Vergara egy elítélt feleségét játszaná. Mindhárom színésznek ajánlatot tettek, de közel sem biztos, hogy elfogadják őket.

Lee Daniels újrakörmöli a forgatókönyvet, melynek alapjait Peter Dexter azonos című regénye szolgáltatja. Peter Dexter írta az HBO-os Deadwood sorozat alapjául szolgáló regényt, valamint a Mulholland – Gyilkos negyed forgatókönyvét is neki köszönhetjük.

Egyelőre még nem tudják a Relativity Mediánál, mikor láthatnak munkához. Lee Danielsnek tulajdonítanak több tavalyi projektet, köztük a The Butler-t, a Selma-t, az Agnes and his Brothers-t és az Anna in the Tropics-ot. Mindenesetre a közeljövőben kiderül, hogy a The Paperboy lesz-e a következő rendezése.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból