2011. február 15., kedd

Casting 15.02.11.

  • A Sony Pictures Classics bejelentette, hogy ők fogják forgalmazni Észak-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon Vera Farmiga első rendezését, a Higher Ground-ot. A film egy nő tanulságos történetét mutatja be, ahogy belső harcot vív szeretteivel való kapcsolatával.
  • FilmDistrict és Miramax tegnap bejelentették, hogy a FilmDistrict szerezte meg a Don't Be Afraid of the Dark észak-amerikai forgalmazási jogait, és 2011. augusztus 12-én kerül mozikba a Guillermo del Toro és Mark Johnson produceri felügyelete alatt készülő alkotás.
  • Robin McLeavy fogja alakítani Mary Toddot, vagyis Abraham Lincoln feleségét az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben. Az ausztrál színésznőnek sikerült elnyernie Mary Elizabeth Winsteadet elől a szerepet.
  • A Maffiózók sorozat (The Sopranos) színésze, Vincent Curatola újra együtt dolgozik James Gandolfinivel a Cogan's Trade-ben, ugyanis aláírt az eddigi szereplők közé.
  • Rosie Huntington-Whitleyt a New York Times megkérdezte a Transformers: Dark of the Moonbeli szerepéről, ahol lényegében Megan Foxot helyettesíti, de a fiatal színésznő nem kívánt sok mindent elárulni. Nem gondolta volna, mikor elment a szereplőválogatásra, hogy övé lesz a szerep, de mivel megkapta és nem tartotta borzasztónak, így elfogadta, és alig 3 hét múlva kezdődött is a forgatás.
  • Hosszú találgatások után végre kiderült, hogy Roland Emmerich tényleg elkészíti A Függetlenség napja 2-3-at (Independence Day 2-3), ráadásul egymás után forgatja le a két részt, melyben Will Smith visszatér régi szerepében.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból