2011. február 19., szombat

Casting 19.02.11.

  • A Harry Potter hetedik és nyolcadik felvonásának írója, Steve Kloves vetheti papírra az Akira élőszereplős változatának legújabb vázlatait.
  • Hétvégén kerül a szerencsés amcsik mozijaiba Jaume Collet-Serra legújabb filmje, az Ismeretlen férfi (Unknown), és úgy tűnik a rendező már ki is választotta következő projektjét, ami nem más, mint az 1970-es thriller, a Red Circle feldolgozása. A Gyilkos ígéretek-et jegyző Steven Knight írja a forgatókönyve a Hong Kongban játszódó rablós thrillerhez.
  • Avi Arad, a The Amazing Spider-Man executive producere egy interjúban elárulta, hogy némileg kapcsolódni fog az eddigi trilógiához, és olyan történeteket ismerhetünk meg belőle, amiket a trilógiából nem.
  • A Paramount Pictures egy 8 éves és 16 éves fiatal fiú színészt keres a Fun Size címre hallgató vígjátékhoz, melyet Josh Schwartz (Chuck, Gossip Girl) rendez.
  • A Fox Animation Studios szerezte meg az 1936-os The Story of Ferdinand gyerekkönyv megfilmesítési jogait, melynek rendezését Carlos Saldanhára (Rio) bízzák. A könyv idén ünnepli 75 éves évfordulóját, melyet Murno Leaf kreált, és Robert Lawson illusztrált.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból