2011. február 23., szerda

Casting 23.02.11.

  • Úgy látszik, D.J. Caruso jó munkát végzett A negyediknél, mivel Twitterjén ő maga jelentette be, hogy lepacsizott a Columbia Picturesszel a Preacher rendezői posztjára. Korábban úgy tűnt, hogy Sam Mendes rendezi a filmet, de a Bond 23 miatt meghiúsult.
  • Az Oscar-díjas Hans Zimmer szerzi A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) egyes betétdalait, illetve most először együttműködött a mexikói gitárduóval, Rodrigo y Gabriela-val. A negyedik epizód filmzenéje május 17-én jelenik meg a Walt Disney Records gondozásában.
  • Bár még mindig nincs rendezője a G.I. Joe 2-nek, a Hasbro elnöke, Brian Goldner úgy nyilatkozott, nem szükséges az első részt látni, hogy élvezzük a folytatást. A forgatókönyvet a Zombieland írópárosa, Rhett Reese és Paul Wernick szerezték, amit nagyon jónak tartanak a stúdió fejesei, most már csak azt kell eldönteniük, hogy a múlt heti két rendező közül ki fog dirigálni.
  • Jelenleg két nagy casting zajlik Hollywoodban, az egyik a The Dark Knight Rises, a másik pedig az új Superman film. Utóbbinál azt beszélik, hogy Malin Ackerman leszerződött a stábba. Várjuk csak meg azt a megerősítést!
  • Steve Carell szerepet kapott a Mandate Pictures által készítendő Dogs of Babel-ban.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból