2011. február 17., csütörtök

Clint Eastwood és Jack Nicholson szuperhős a '30-as években?

Clint Eastwood és Jack Nicholson szuperhős a '30-as években

Matthew Vaughn (X-Men – Az elsők) reméli, hogy a szuperhősök között maradhat következő projektjével, a The Golden Age-dzsel, melyért jelenleg több stúdió verseng. Egy nagyobb Hollywoodi stúdió érdekelt a projektben, de nem kívánták megnevezni magukat.

Bár a cím is utal rá, hogy korai képregényekről van szó, pontosan az 1930-as The Golden Age-ről, amely idős szuperhősökről szól. A projekt alapjait egy brit televíziós személyiség, Jonathan Ross könyve adja, mely mai napig nem jelent meg. A történet egész pontosan egy csoport nyugdíjas hősről szól, aki megpróbálnak segíteni unokáiknak, miután szüleik káoszt hoztak a világra.

Matthew Vaughn olyan híres színészeket szeretne meggyőzni, mielőtt elkészül a forgatókönyv, mint Clint Eastwood, Jack Nicholson és Warren Beatty. Vaughn az alábbiakat nyilatkozta a Deadline-nak:

Olyan nagyobb nevű színészeket szeretnék megszerezni a filmhez, akik mostanában főleg mellékszerepeket játszanak. Én szeretnék ismét főszerepet adni nekik, és azt akarom, hogy jól érezzék magukat.

Jane Goldman, Matthew Vaughn felesége és rendszeresen társ-írója tollnokként nem vehet részt a projektben, ezért a rendezőnek más írók után kell néznie. Matthew Vaughn csak producerként veszi ki részét a The Golden Age-ből, bár az sincs kizárva, hogy a rendezést is ő maga végzi.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból