2011. február 18., péntek

Éled az MGM

Éled az MGM

A Hobbit és a James Bond 23 már sínen vannak, mivel az MGM ezekhez már talált társfinanszírozót, de mielőtt az egykori stúdióóriás csődbe ment, rengeteg más projektet is terveztek.

A Paramount bejelentette múlthéten, hogy ők fogják társ finanszírozni a Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászokat (Hansel and Gretel: Witch Hunter), melynek főszereplője Jeremy Renner és Gemma Arterton. Most az MGM a Robotzsaru (RoboCop) feldolgozáshoz/reboothoz keres támogatót, melyet korábban úgy tűnt, Darren Aronofsky rendez, aki inkább dobbantott a The Wolverine projektbe.

Eredetileg 2010 nyarán került volna mozikba a Robotzsaru, és Aronofsky decemberben bejelentette, hogy még mindig szívesen visszaálmodná Detroit utcáira a félig ember, félig robot zsarut. De jelenleg a The Wolverine van terítéken, aztán a bibliai témájú Noé van még tervbe véve nála, szóval még nagy kérdés, hogy melyikre esik a választása. Az is lehet, hogy csak producerként lesz jelen a projektben.

Szintén újra akarják még alkotni az 1982-es Poltergeist - Kopogó szellemet (Poltergeist), melynek alapjait Steven Spielberg és Tobe Hooper rendkívül népszerű együttműködése adja, és a történetben egy külvárosi családot kínoz néhány ősi indiánszellem.

Az MGM tervei között szerepel még az 1983-as Michael Keaton vígjáték, A kispapa (Mr. Mom) remake-elése, vagy az 1980-as dráma, az The Idolmaker. És végül újragondolnák még Hercules 1983-as fantasy kalandjait, melynek főszereplőjét, egy mondabeli görög hőst Lou Ferringo alakított, aki csapdába esik napjaink New Yorkjában.

2 megjegyzés:

gwen írta...

A Jancsi és a Juliska filmet már várom. Jónak tűnik és nagy kedvencem, Gemma is benne lesz :D

függő írta...

Jap, ebből a kazalból nagyjából azt várom én is meg ofc a Bond 23-at... a többi... még talán az Aronofsky féle RoboCoppal megvettek volna.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból