2011. február 16., szerda

Jön az Oldminator (aka Terminator 5)

Jön az Oldminator (aka Terminator 5)

Most, hogy Arnold Schwarzenegger elhagyta Kalifornia kormányzói székét, szándékában áll, hogy visszatér a színészi pályára. Neki köszönhetően vált híressé a '80-as évek Terminátor franchise-a, és most a Universal azt akarja, hogy a Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five) rendezője, Justin Lin és forgatókönyvírója, Chris Morgan hozzák össze a Terminátor 5-öt, számolt be a Deadline.

Egy évvel korábban a Pacificor szerezte meg a Terminátor franchise jogait, és úgy gondolták, a Terminátor – Megváltás (Terminator Salvation) fog majd folytatást kapni, de nem ez a helyzet. A licitháborúba beletört a Sony és a Lionsgate bicskája is, akik remélték, hogy egy jövőbeli Terminátor filmet készíthetnek. Viszont most a Universal a legesélyesebb stúdió, ahol végül kiköthet a Terminátor franchise.

William Wisher Jr., a Terminátor 2. - Az ítélet napja (Terminator 2: Judgment Day) társírója jelen lesz az ötödik, esetleg hatodik Terminátor filmeknél is. Az időutazós elemet vissza szeretnék hozni, amikor Sarah Connor és Kyle Reese találkozik az első Terminátorral.

További részletekről nem szól a fáma, illetve még egyáltalán nem biztos, hogy Arnold Schwarzenegger visszatér a címszerepben.

3 megjegyzés:

algi írta...

Én már írom a saját Terminátor-folytatásomat. :)

Névtelen írta...

A Salvation nagy csalódás volt, bár szinte tudtam, hogy milyen lesz, nem szúrhatják el.

függő_offline írta...

algi: írd, beszélj az Uni-sokkal, hátha kell nekik a szkripted :P

Névtelen: Salvation valóban csalódás volt, és Schwarzi cameoja tett be legjobban, de mondjuk egy különálló bohóckodásnak elment, de hogy nem a kőkemény Terminátor film volt az tuti. Cameron átérezte a dolgot az első és második részben, de utána valahogy elfogyott a kraft és csak próbálkozás volt a harmadik rész is, amire megintcsak azt tudom mondani, hogy egy akciófilmnek jó volt.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból