2011. február 17., csütörtök

Már csak 10 nap az Oscar-gáláig

Az HBO szakkommentátor és szinkrontolmács segítségével élőben közvetíti a magyar idő szerint február 28-i Oscar-gálát és az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulást.

A szakkommentátor szerepét egy neves filmes újságíró, a VOX magazin főszerkesztője, Dudás Viktor tölti be, aki mind a vörös szőnyeges bevonulást és az interjúkat, mint a díjátadó eseményeit élőben kommentálja majd. Ezenkívül szinkrontolmács közreműködésével biztosítjuk, hogy nyelvtudás hiányában senki ne maradhasson le a gála legfontosabb pillanatairól.

A Golden Globe-díjátadóhoz hasonlóan az HBO weboldalán most is első kézből tudhatja meg minden filmrajongó, hogy kik nyertek az egyes kategóriákban, ugyanis élő blog formájában közvetítjük a vörös szőnyeges bevonulást és a teljes gálát. Ezúttal azonban az írásos közvetítés mellett a kommentátor és a tolmács hangját a közvetítés teljes ideje alatt hallhatja majd a weboldalunk valamennyi látogatója. (Ez a közvetítés eredeti hangjára nem vonatkozik.) Ehhez pedig sem regisztráció, sem HBO-előfizetés nem szükséges.

 Már csak 10 nap az Oscar-gáláig

Aki lemarad az élő közvetítésről, március 2-án (szerdán) 19:50-től megnézhet egy másfél órás vágott változatot.

Az Oscar-gálához kapcsolódóan esélylatolgató játékot indít az HBO saját weboldalán. Február 21-től a gála kezdetéig bármely regisztrált felhasználójuk megtippelheti, hogy az egyes kategóriákban szerinte melyik jelölt viszi majd haza a szobrocskát. A három legjobban és leggyorsabban tippelő játékos pedig egy-egy HBO-s ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Kedvcsináló videó az Oscar-gálához.

A Vörös szőnyeg-interjúk közvetítése: február 28-án hajnali 2 órától

A gála közvetítése: február 28-án hajnali 2:30-tól

2 megjegyzés:

gwen írta...

Biztosan weben nézem valahogy nekem senki ne dumáljon bele, értem én nélkülük is :D

függő írta...

Sztem nálam is ez lesz, tavaly megtapasztaltam, milyen jó is az, mikor csak az eredeti hang van :P

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból